X

Electrica: Important Anunt Oficial de ULTIM MOMENT, Decizia Pusa in Aplicare pentru Clientii Romani

Electrica, de departe cel mai mare furnizor de energie electrica si gaze naturale din Romania la ora actuala, a decis sa anunte in mod oficial punerea in aplicare a unei decizii importante pentru clientii din toata Romania. Electrica explica in mod oficial mai jos despre faptul ca a finalizat procesul de modernizare a retelei sale in judetul Buzau, investind o suma consistenta in acest scop.

Electrica explica mai jos faptul ca a investit 3.9 milioane de LEI pentru a monta posturi de transformare noi si sa reconfigureze reteaua de joasa tensiune, in concordanta cu acestea, inlocuind si stalpii necorespunzatori. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Electrica au luat decizia de a face aceste investitii intr-o regiune importanta pentru companie, mai ales ca pe acolo se distribuie energie electrica si catre alte zone ale tarii, asa cum e normal.

Electrica: Important Anunt Oficial de ULTIM MOMENT, Decizia Pusa in Aplicare pentru Clientii Romani

Electrica face in mod constant investitii de acest gen, cheltuind sute de milioane de euro anual pentru a-si mentine infrastructura la cele mai inalte standarde, deservind un numar foarte mare de clienti in toata Romania zilnic. Aceste dovezi ale investitiilor pe care Electrica le face, vin doar sa ne arate cat de interesata este sa le ofere clientilor doar cele mai bune servicii posibile, la standarde europene, asa cum a facut-o intotdeauna pentru clientii din Romania.

Electrica are in mod constant in derulare multiple proiecte de investitii, care au menirea de a duce la imbunatatirea infrastructurii pe care se bazeaza pentru distributia de energie in Romania, folosindu-si subsidiarele in acest scop. Bugetul anual al Electrica include sume speciale pentru investitii majore in diverse regiuni ale tarii, acolo unde este nevoie de interventia companiei, pentru ca distributia de energie electrica sa se faca la cele mai inalte standarde.

Electrica este constienta de beneficiile majore pe care investitiile sale le au, astfel ca va continua cu siguranta sa le faca si in viitor, insa ramane de vazut in ce masura si ce va reusi sa realizeze.

This post was last modified on apr. 26, 2024, 6:31 PM 18:31

Disqus Comments Loading...