X

Nicușor Dan: Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Milioane de Bucuresteni!

Nicușor Dan, primarul general al Bucurestiului, a făcut un apel la bucureșteni să participe activ la alegerile locale din 9 iunie, subliniind importanța implicării tinerilor în destinul orașului. „Am plecat și eu din țară, dar m-am întors pentru a lupta pentru un București în care să vă doriți să trăiți,” a declarat Nicușor Dan într-un recent discurs.

Nicușor Dan, pe parcursul campaniei sale, a adunat mii de semnături pentru susținerea candidaturii sale, proces despre care spune că nu a fost deloc ușor. „Nu vă dau cu seen la ce vă preocupă,” a adăugat el, exprimându-și angajamentul de a răspunde la problemele cetățenilor.

O altă problemă adusă în discuție de Nicușor Dan este situația dificilă a Școlii I.G. Duca din sectorul 5, unde elevii sunt nevoiți să meargă la cursuri într-o clădire de birouri improprie, fără facilități adecvate pentru activități sportive. Aceasta, în ciuda promisiunilor primarului sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care nu au fost încă onorate, chiar la un an după ce elevii au fost mutați în această locație.

Nicușor Dan invită bucureștenii să îi fie alături la depunerea oficială a candidaturii și a listelor de semnături, eveniment ce va avea loc pe 25 aprilie, la ora 16:30, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție al Municipiului București.

Nicușor Dan a subliniat si importanța accesului la transportul în comun, menționând funcționarea liniei de autobuz 100, care conectează centrul orașului București de Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni, și care servește ca legătură între principalele puncte ale orașului, asigurând o frecvență de 15 minute pe timpul zilei și de 30 de minute pe timpul nopții.

„Cred din toată inima că un oraș are forță când tinerii aleg să trăiască în el,” a concluzionat Nicușor Dan, exprimându-și speranța că prin măsurile pe care le propune, va reuși să convingă tinerii să rămână și să contribuie la dezvoltarea Bucureștiului.

This post was last modified on apr. 26, 2024, 12:21 PM 12:21

Disqus Comments Loading...