X

Austria: Karl Nehammer Anunta Decizii Oficiale de ULTIM MOMENT, Impotriva Aderarii Romaniei la Schengen

Austria ia o pozitie extrem de serioasa impotriva Schengen in momentul de fata, Karl Nehammer ramanand ferm impotriva finalizarii aderarii Romaniei la Schengen, din membrii partidului sau considerand sistemul un esec si cerand in continuare masuri foarte dure pentru reducerea migratiei ilegale, in continuarea celor implementate in ultimele luni.

Austria vrea sa ingreuneze reintregirea familiilor de migranti pe teritoriul sau, sa faca mult mai dificila indeplinirea procedurilor de azil, dar si externalizarea lor catre tari terte, plus o crestere a deportarilor in acestea, totul fara ca finalizarea aderarii Romaniei la Schengen sa aiba loc foarte curand, in baza dorintelor cancelarului Karl Nehammer, si a veto-ului din decembrie 2022.

Austria isi continua politica dura impotriva miggratiei, prin partidul de guvernamant, condus de Karl Nehammer, in speranta de a putea obtine noi victorii in cadrul alegerilor din perioada urmatoare, insa din pacate finalizarea aderarii Romaniei la Schengen este una dintre victimele dorintelor cancelarului austriac de a controla multe dintre deciziile luate in Europa.

“ÖVP consideră Schengen un eșec, reîntregirea familiei ar trebui să fie mai dificilă, procedurile de azil ar trebui să fie externalizate către țări terțe, iar deportările de acolo ar trebui să crească. În capitolul migrație al programului electoral, procedurile de azil și deportările în țări terțe sigure sunt menționate ca obiectiv.

Acest lucru ar trebui să împiedice oamenii să se îndrepte spre Europa. Partidul dorește să mărească bugetul, personalul și competențele agenției UE de protecție a frontierelor Frontex, iar reîntregirea familiei ar trebui tratată mai strict. Procedurile de azil în țările terțe ar trebui să fie posibile chiar dacă cei afectați nu au nicio legătură cu țările respective. sustine partidul OVP din Austria.”

This post was last modified on apr. 27, 2024, 9:32 AM 09:32

Disqus Comments Loading...