X

Electrica: Informarile cu ATENTIONARI Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Toata Romania

Electrica, furnizorul de energie electrica a aproape 4 milioane de clienti din toata Romania in fiecare zi, a decis sa emita informari de atentionare pentru clientii din toata Romania, incercand sa le aduca in imediata atentie o serie de probleme. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Electrica au o harta speciala in care afiseaza toate problemele generate de catre intreruperile in furnizarea de energie electrica la nivelul intregii tari, iar ea e actualizata zilnic.

Electrica afiseaza in cadrul acestei harti toate intreruperile in furnizarea de energie electrica, care afecteaza clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre diverse tipuri de incidente care sunt regasite la nivelul intregii tari. In principal, Electrica vorbeste despre probleme legate de intreruperile programate pentru astazi, sau perioada urmatoare in Romania, clientii din diverse judete ale tarii fiind afectati de aceste lucrari, in perioadele stabilite de companie.

Electrica: Informarile cu ATENTIONARI Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Toata Romania

Electrica afiseaza in cadrul hatii sale perioadele in care furnizarea de energie electrica este intrerupta pentru clienti, deci inclusiv momentul in care situatia ar trebui sa revina la normal si ei sa beneficieze din nou de energie electrica. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti vedea ca sunt colorate cu portocaliu zonele in care exista incidente mixte la Electrica, si cu verde zonele in care exista doar intreruperi programate, asa ca avem o idee clara cu privire la tot.

Electrica si-a facut un obiectiv din a actualiza in mod constant hartile sale, pentru a le oferi clientilor din Romania o imagine cat mai clara cu privire la problemele generate de catre indisponibilitatea furnizarii de energie electrica. Desigur ca problemele de acest gen sunt raportate in mod constant de catre Electrica, la nivelul intregii tari, astfel incat romanii sa aiba o imagine cat se poate de clara cu privire la problemele cu care se pot confrunta in viata de zi, cu zi.

Electrica stie ca trebuie sa le furnizeze constant clientilor sai informatii de acest gen, asa ca nu ramane decat sa va uitati constant la acea harta pentru a vedea ce fel de probleme exista.

This post was last modified on apr. 27, 2024, 9:32 AM 09:32

Disqus Comments Loading...