Nicusor Dan: 4 Anunturi Importante Oficiale de ULTIM ORA pentru Bucuresti si Milioane de Locuitori

Nicusor Dan aduce in atentia a milioane de Bucuresteni 4 anunturi oficiale de ultima ora, iata ce spune primarul generla al capitalei si ce decizii a luat.

Nicusor Dan 4 Anunturi Importante Oficiale ULTIM ORA Bucuresti Milioane Locuitori

Nicusor Dan, primar general al Bucurestiului si candidat pentru un nou mandat in fruntea Primariei generale, a facut 4 anunturi oficiale de ultima ora, primul dintre ele vizand atribuirea unui contract pentru finalizarea investitiilor in Prelungirea Ghencea – Domnesti si supralarginea Bulevargului Ghencea.

Nicusor Dan vorbeste si despre situatia grea a locuitorilor din zona Metalurgiei, despre atribuirea unui contract pentru reabilitarea liniilor de tramvat din Bucuresti, pe o lungime de 6.7 kilometri, dar si despre depunerea oficiala a candidaturii sale pentru functia de primar general al Bucurestiului.

“Am atribuit contractul pentru finalizarea obiectivului de investiții Penetrație Prelungire Ghencea – Domnești și Supralărgire Bulevardul Ghencea.  Achiziţia vizează serviciile de proiectare şi execuţie, atât pentru finalizarea lucrărilor executate parţial, cât şi pentru demararea lucrărilor la celelalte etape ale proiectului, inclusiv linia de tramvai şi parcarea de tip Park & Ride.

În ceea ce privește tronsonul aflat în execuție, lucrările se apropie de final, iar la începutul acestei veri se va circula pe patru benzi pe Bd. Ghencea, între str. Brașov și terminalul tramvaiului 41. Mafia imobiliară este interesată de profit și mult prea puțin de calitatea vieții oamenilor. Ani de zile de construcții fără o planificare corectă au dus la traficul aglomerat de astăzi. Efectele urbanismului haotic ne costă pe toți timp și bani, de aceea spun mereu că e nevoie să facem ordine în acest domeniu. 

Am atribuit încă un contract pentru reabilitarea liniilor de tramvai din Capitală. Este vorba despre un tronson cu o lungime de 6,7 km cale dublă pe care circulă tramvaiele liniilor 24 și 45, pe arterele str. Sfântul Constantin, str. Ionel Perlea, str. Grigore Cobălcescu și traseul de pe Bd. Ion Mihalache, Calea Griviței, Bd. Bucureștii Noi, Bd. Gloriei, terminal str. Piatra Morii.

Acesta face parte din proiectul amplu de reabilitare a aproximativ 50 km de infrastructură de tramvai din București, din care 4,25 km aferenţi liniei 5 sunt deja în lucru. Din acest proiect, ne apropiem de final cu proiectarea şi urmează să demarăm execuţia lucrărilor pentru 17,3 km, iar pentru restul vom atribui contractele de execuţie în cel mai scurt timp.

Mi-am depus astăzi candidatura pentru Primăria Capitalei pentru alegerile din 9 iunie. Mulțumesc încă o dată bucureștenilor, voluntarilor și partidelor care mă susțin. Campania asta este despre nivelul de viaţă al bucureştenilor, care înseamnă transport public, înseamnă apă caldă şi căldură, înseamnă trafic, înseamnă reţea sanitară şi multe, multe altele, dar mai ales este despre valori.”