Survivor All Stars: Anuntul Oficial de ULTIM MOMENT al PRO TV, Conflict la Proportii Imense!

Survivor All Stars este in centrul unui anunt oficial de ultim moment al PRO TV, anuntandu-se un conflict de proportii imense intre concurenti.

Survivor All Stars Anuntul Oficial ULTIM MOMENT PRO TV Conflict Proportii Imense

Survivor All Stars, cel mai popular reality show din Romania in momentul de fata, este in centrul unui anunt oficial de ultim moment, care ne pune in vedere ceea ce se va intampla saptamana viitoare in cadrul competitiei, iar asta pentru ca un conflict de proportii imense este foarte aproape de a izbucni intre concurenti.

Survivor All Stars a ramas fara Alex Delea de saptamana aceasta, el fiind eliminat din cadrul competitiei PRO TV, iar concurentii ramasi se lupta cu indarjire pentru a castiga premiul cel mare, dar disensiunile dintre ei ne vor aduce si mai multe surprize extrem de interesante in perioada imediat urmatoare.

PRO TV anunta ca saptamana viitoare vom vedea ce accidentare a suferit Ana Porgras, ea fiind dusa in brate de Iancu Sterp pentru a primi ingrijirile de care avea nevoie, iar asa Survivor Romania devine o emisiune care ne arata cat de multe se pot intampla, atunci cand vetele lupta una impotriva celeilalte, in diverse colturi ale lumii.

Survivor All Stars are foarte multe surprize pregatite in continuare pentru noi, iar asta deoarece orgoliile sunt la cote maxime in momentul de fata, iar concurentii incearca sa obtina victoriile pe care le doresc, pentru a evita eliminarea din competitie, lucru care in anumite cazuri se si intampla, asa cum se asteapta vedetele.

Ce se întâmplă săptămâna viitoare la Survivor All Stars! Conflictul ia proporții imense: ”Acum înțeleg de ce ți-a dat Ana Pal un cap în gură!”. O accidentare teribilă întrerupe jocul. Jumătate dintre concurenții Survivor All Stars au intrat la duelul spre eliminare! Șoc imens! Cine părăsește definitiv competiția.