Gabriela Firea: Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT la Depunerea Candidaturii la Primaria Generala Bucuresti

Gabriela Firea Anunturile Oficiale ULTIM MOMENT Depunerea Candidaturii Primaria Generala Bucuresti

Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, a oficializat astăzi candidatura sa pentru un nou mandat la conducerea Bucureștiului. Într-o conferință de presă plină de entuziasm, Firea a prezentat o listă ambițioasă de priorități care vizează revitalizarea orașului, punând accent pe “curățenie, siguranță pe străzi, parcuri amenajate, mai multe creșe, grădinițe și after school-uri”.

Cu aproape 42.000 de semnături strânse într-un timp record, candidatura sa pare să fie susținută de o bază solidă de suporteri. “Mi-am depus, astăzi, candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei. Tot la fel vom recupera după 9 iunie toți acești ultimi patru ani pierduți pentru București,” a declarat Firea, referindu-se la perioada de stagnare pe care o atribuie administrației curente.

Printre promisiunile făcute se numără și investiții masive în infrastructura sanitară și educativă, precum și în modernizarea clădirilor cu risc seismic și construcția de locuințe sociale. “Bucureștenii au nevoie de transport public modern și civilizat, să se simtă în siguranță pe străzi și să fie tratați în spitale dotate cu aparatură de ultimă generație,” a adăugat ea.

Firea a mulțumit echipei sale și liderilor PSD, printre care Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, pentru sprijinul acordat în procesul de strângere a semnăturilor și în campania electorală. De asemenea, a subliniat contribuția femeilor și tinerilor în politica locală, menționând că 40% dintre viitorii consilieri generali PSD sunt femei, iar un procent egal sunt persoane tinere.

“Am fost primar general și știu care sunt adevăratele probleme și provocările Capitalei. După 9 iunie, Bucureștiul trebuie să devină ‘Orașul dorit de oameni’ și asta vom face, întreaga echipă social-democrată!” a concluzionat Firea, reiterând angajamentul său față de cetățenii Capitalei. Împreună cu echipa sa, promite să redreseze cursul dezvoltării orașului, pierdut în ultimii ani.