Formula 1: Mesajele Surprinzatoare Oficiale de ULTIM MOMENT de la Lewis Hamilton Inaintea Miami GP 2024

Formula 1 ne aduce in atentie o serie de mesaje surprinzatoare oficiale de ultim moment de la Lewis Hamilton inaintea Miami GP 2024, din SUA.

Formula 1 Mesajele Surprinzatoare Oficiale ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Inaintea Miami GP 2024

Formula 1 ne-a adus in atentie un nou spectacol impresionant in cursul zilelor trecute, iar asta pentru ca Lewis Hamilton si Mercedes au fost impreuna la New York, acolo unde pilotul si-a condus monopostul pe strazile celebrului oras american in ideea de a promova o serie de noi emoji pe care WhatsApp le-a lansat pentru milioane de oameni din toata lumea.

Formula 1 a fost si va ramane pentru Lewis Hamilton marea iubire, dar prezenta sa la New York a fost un moment care l-a marcat pe britanic, ajungand cu monopostul sau pe strazile pe care le vedea in filme cand era mic, fara a se gandi vreodata ca Mercedes si WhatsApp il vor ajuta sa conduca o masina F1 prin cel mai cunoscut oras american.

Formula 1 l-a avut pe Lewis Hamilton pana acum doar in centrul unor controverse legate de plecarea sa de la Mercedes la Ferrari, insa iata ca WhatsApp si Mercedes il pun intr-o cu totul alta lumina cu ocazia acestei campanii de promovare, iar in urmatoarele zile vom auzi si mai multe despre el, pe masura ce cursa de Grand Prix de la Miami se apropie.

“Este o afacere uriașă. Adică, am crescut uitându-mă la filme și, știi, „Trading Places” și „Coming to America” și visând să vin într-o zi la New York. Și apoi, în cele din urmă, am venit și am vizitat această clădire cu mama când aveam 17 ani.

Nu m-am uitat niciodată în jos și m-am gândit: „Bine, într-o zi voi conduce o mașină de Formula 1 pe Fifth Avenue. Este grozav să vedem cât de mult au îmbrățișat oamenii de aici în America sportul nostru. Dar a fost foarte scurt.