X

Gabriela Firea: Noi Importante Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT ale Candidatului PSD la Primaria Capitalei

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primari Generala a Bucurestiului, alături de premierul Marcel Ciolacu și alți membri ai Partidului Social Democrat, a vizitat depourile Societății de Transport București (STB). Evenimentul a subliniat recunoașterea eforturilor celor care “țin în mișcare Capitala” chiar și în zilele de sărbătoare.

“De Ziua Muncii, ne înclinăm în fața tuturor oamenilor care, adesea neobservați, sprijină activitatea orașului nostru și a întregii țări. Merită tot respectul nostru”, a declarat Gabriela Firea în timpul vizitei. Ea a subliniat importanța condițiilor moderne de muncă și a salariilor adecvate pentru acești lucrători esențiali.

Gabriela Firea afirma ca in mandatul sau anterior a pus un accent deosebit pe modernizarea flotei de transport public. “Am introdus 400 de autobuze noi Otokar Euro 6 și 130 de autobuze hibride Mercedes, iar acum, grație eforturilor noastre, 100 de tramvaie noi, 100 de autobuze electrice și 100 de troleibuze noi circulă pe străzile Capitalei”, a explicat ea, subliniind contribuția fondurilor europene la această realizare.

Gabriela Firea a menționat realizarea unor coridoare unice pentru tramvaie și adaptarea legislației pentru a permite autobuzelor să circule pe aceleași trasee, acolo unde este posibil. Aceste îmbunătățiri au scopul de a reduce congestia în trafic și de a încuraja bucureștenii să opteze pentru transportul public în detrimentul vehiculelor personale.

Angajamentul față de lucrătorii STB a fost un punct central al discursului ei. “Am fost mereu alături de angajații STB, am ascultat nevoile lor și am intervenit acolo unde a fost necesar”, a afirmat Firea, criticând gestionarea actuală a transportului public și numind-o “cea mai mare criză din ultimii 30 de ani”.

Gabriela Firea , pe măsură ce se apropie alegerile din 9 iunie, promite să revină “printre oameni”, reafirmând angajamentul său față de îmbunătățirea vieții cotidiene a bucureștenilor. Această vizită de 1 Mai nu este doar un gest simbolic, ci un angajament față de prioritățile sale în ceea ce privește infrastructura și suportul pentru muncitori.

This post was last modified on mai 3, 2024, 9:29 AM 09:29

Disqus Comments Loading...