X

eMAG ii AVERTIZEAZA pe Romani de Paste 2024, ce Problema Serioasa Aduce in Atentie!

eMAG, de departe cel mai mare magazin online din Romania la ora actuala, a hotarat ca inainte de Paste 2024 sa le aduca in imediata atentie a milioanelor de romani, o avertizare pe care nu ar trebui sa o trecem foarte usor cu vederea. In aceasta pagina de pe website-ul eMAG, avem detaliate amenintarile serioase care exista pe internet din cauza numeroaselor atacuri de ciberntice, ele putand sa ne lase foarte rapid fara bani, daca nu suntem atenti.

eMAG vorbeste in mod oficial despre faptul ca imaginea sa este folosita in diverse campanii de tip phishing, fara ca magazinul sa stie in prealabil, diverse entitati asumandu-si identitatea companiei si a angajatilor sai pentru a fura informatii personale ale romanilor. Conform celor de la eMAG, aceste persoane ne pot cere datele noastre personale, sau date despre cardurile bancare, parole pentru conturi si chiar mult mai mult decat atat.

eMAG ii AVERTIZEAZA pe Romani de Paste 2024, ce Problema Serioasa Aduce in Atentie!

eMAG spune ca aceste atacuri cibernetice pot lua forma unor email-uri, mesaje SMS, mesaje pe WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, sau chiar website-uri clonate, fiecare in parte avand texte create special pentru a ne induce in eroare. Informatiile publicate de catre eMAG in aceasta pagina

, indica deasemenea faptul ca in unele campanii se poate promova inclusiv obtinerea de castiguri uriase prin investitii, ceea ce desigur ca nu e legat de magazin.

eMAG spune ca unele dintre cele mai serioase riscuri la care se expun victimele care cad prada raufacatorilor implica furturile de bani, furturile de identitate, sau alte daune financiare sau personale, iar implicatiile pentru fiecare pot fi vaste. eMAG ne recomanda sa nu dam curs vreunor cereri venite de la necunoscuti, indiferent unde le primim si cat de real pare sa fie un mesaj, mai ales daca ni se cer date personale, deoarece magazinul nu face asta.

eMAG ne recomanda sa activam pe website-ul sau sistemul de autentificare in 2 pasi, pentru a nu ne putea fi furate conturile de catre necunoscuti si este bine sa urmati acest sfat, pentru a avea conturile protejate complet de raufacatori.

This post was last modified on mai 6, 2024, 11:53 AM 11:53

Disqus Comments Loading...