X

Formula 1: Vestea Oficiala de ULTIM MOMENT a lui Lewis Hamilton care SOCHEAZA, cum ii Calca pe Urme lui Michael Schumacher

Formula 1 este o sursa constanta de surprize impresionante, iar una venita chiar de la Lewis Hamilton, ne arata ca decizia sa de a se muta de la Merecedes la Ferrari, nu e tocmai fara o strategie in spate, iar asta pentru ca pilotul britanic vrea sa-I calce pe urme lui Michael Schumacher intr-un mare fel, fara a se gandi la retragere.

Formula 1 are foarte multi piloti tineri la volanele masinilor care concureaza, insa Lewis Hamilton vrea sa conduca masini chiar si dupa ce va implini 40 de ani, sperand sa castige titluri de campion cu Ferrari, asa cum a facut-o si Michael Schumacher, iar sansele ca el sa realizeze acest lucru sunt destul de mari, daca si masinile vor fi pe masura asteptarilor.

Formula 1 il are la cel mai inalt nivel pe Fernando Alonso, care are peste 40 de ani, iar Lewis Hamilton va trece aceasta bariera dupa mutarea la Ferrari, insa chiar si asa, nu intentioneaza decat sa concureze in continuare la cel mai inalt nivel pentru a castiga toate cursele in care va participa, cu mai mult succes decat pana acum la Mercedes.

“Nu sunt cel mai bătrân șofer de aici. Voi mai concura de ceva timp, așa că este bine că Alonso este încă prin preajmă. Fernando este unul dintre cei mai buni piloți pe care i-am avut în acest sport, așa că să continue să fie aici și să continue să aibă rezultatele pe care le-a avut doar arată ce este posibil.

Și arată noua eră a atletului, ceea ce poate face corpul uman și să continue să facă dacă îl hrănești. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge la 40 de ani. Sunt destul de sigur că am spus că nu o voi face. Dar viața este o călătorie atât de nebună. Nu mă simt 40. În general mă simt grozav.”

This post was last modified on mai 6, 2024, 11:53 AM 11:53

Disqus Comments Loading...