X

Faptele Incredibile ale Starurilor Hollywood care par Inventate, dar sunt 100% Reale!

Cu siguranta celebritatile si vietilor lor sunt pline povești surprinzătoare, despre viața și carierele lor. Uneori, aceste fapte sunt atât de bizare încât par a fi inventate, dar sunt, de fapt, foarte reale. Iată câteva dintre cele mai interesante și puțin cunoscute detalii despre unele dintre cele mai cunoscute personalități din lume, care cu siguranță vor stârni curiozitatea.

Nicolas Cage a cumpărat odată un craniu de dinozaur

Unul dintre cele mai excentrice achiziții ale actorului Nicolas Cage a fost un craniu de dinozaur, pe care l-a cumpărat în 2007 la o licitație. Cage a licitat împotriva lui Leonardo DiCaprio, câștigând craniul cu o ofertă de 276.000 de dolari. Ulterior, s-a dovedit că acesta a fost furat din Mongolia, motiv pentru care Cage a fost nevoit să-l returneze.

Tina Turner a făcut părul și machiajul Angelei Bassett aproape de sfârșitul filmărilor What’s Love Got to Do with It – și a făcut-o mult mai repede decât stilistul filmului.

Tom Hardy a făcut muzică rap în anii ’90

La momentul actual, Tom Hardy este cunoscut ca un actor cu roluri notabile în filme precum The Revenant, Mad Max: Fury Road și Inception. Cu toate acestea, Tom Hardy din anii ’90 avea în minte o altă carieră. El a înregistrat un album intitulat Falling on Your Ass în 1999 sub numele „Tommy No 1” și, de fapt, nu este prea ponosit.

Dwayne „The Rock” Johnson a suferit o intervenție chirurgicală de reducere a sânilor la bărbați

Dwayne Johnson a fost întotdeauna un om deosebit de mare. În ciuda faptului că a fost deasupra colegilor săi toată viața, a suferit de probleme de stima de sine cauzate de ginecomastie. Acest lucru l-a condus la o operație de micșorare a sânilor.

Keanu Reeves a fost manager la o gelaterie

Înainte de a deveni unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, Keanu Reeves a avut diverse joburi, inclusiv pe post de manager la o gelaterie în Toronto. Această experiență timpurie a lui Reeves este un exemplu clasic de umilință și muncă grea înainte de a atinge faima.

Jennifer Lawrence a abandonat școala medie, așa că nu are nici un fel de diplomă. A abandonat școala la 14 ani pentru a-și continua cariera de actor. Cu siguranță, mișcarea ei îndrăzneață a meritat!

La varsta de 22 de ani, Angelina Jolie a încercat să angajeze un asasin să o omoare, dar acesta a convins-o să rămână în viață.

This post was last modified on mai 9, 2024, 9:01 AM 09:01

Disqus Comments Loading...