Informarile Oficiale ELECTRICA de ULTIM MOMENT care Vizeaza MILIOANE de Romani din Toata Tara!

Electrica a transmis o serie de informari oficiale de ultim moment, care vizeaza milioane de romani din toata tara, iata ce transmite chiar acum.

Informarile Oficiale ELECTRICA ULTIM MOMENT Vizeaza MILIOANE Romani Toata Tara

Electrica, grupul de energie care are cel mai mare numar de clienti in Romania si cea mai mare retea de distributie a energiei electrice, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de romani o serie de informatii importante cu privire la schimbarea furnizorului de energie electrica. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la Electrica ne pun la dispozitie informatii clare cu privire la procesul intreg prin care trebuie sa trecem pentru a deveni client al companiei.

Electrica incepe explicatiile cu primul pas pe care trebuie sa il faca un client, acela de a-si alege oferta de care vrea sa beneficieze pentru furnizarea de energie electrica, pe website-ul companiei fiind disponibile toate informatiile pentru cei interesati sa incheie un contract. Contractele se incheie, in genera, intr-una dintre locatiile pe care Electrica le are in Romania, astfel incat procesarea acestuia sa fie facuta cat mai rapid de catre companie.

Informarile Oficiale ELECTRICA de ULTIM MOMENT care Vizeaza MILIOANE de Romani din Toata Tara!

Electrica spune ca procesarea acestor contracte e poate face intr-o singura zi lucratoare, daca este incheiat contractul la o locatie de-a sa, apoi fiind initiata procedura de transfer a clientului de la actualul sau furnizor, la companie. Electrica notifica apoi furnizorul actual, iar acesta in maxim 3 zile lucratoare trebuie sa valideze existenta clientului si sa confirme transferul, datele fiind trimise mai apoi catre institutiile statului de catre companii.

Electrica face apoi, in alte maxim 5 zile lucratoare, o citire a contorului de la locatia clientului, pentru a vedea cifrele exacte inainte de schimbarea furnizorului, asta desigur daca nu se incarca indexul de catre furnizorul actual, caz in care verificarea nu se mai face. Dupa citirea contorului, vor trece inca 14 zile lucratoare, timp in care clientul are timp sa se razgandeasca cu privire la schimb, deci Electrica nu poate incepe efectiv furnizarea in aceasta perioada.

Electrica spune ca dupa trecerea acestor 14 zile, daca nu se mai schimba nimic, atunci in final poate sa inceapa furnizarea energiei electrice in locatia clientului nou, care este transferat de la furnizorul vechi, fara a mai exista vreo solutie de a intrerupe procesul.