Mesajul Oficial de ULTIM MOMENT al lui Lewis Hamilton privind Plecarea de la Mercedes la Ferrari

Lewis Hamilton transmite un mesaj oficial de ultim moment extrem de important privind plecarea de la Mercedes la Ferrari, la inceputul anului 2025.

Mesajul Oficial ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Plecarea Mercedes Ferrari

Ferrari este urmatoarea destinatie a lui Lewis Hamilton, cariera din Formula 1 a pilotului britanic ducandu-l departe de Mercedes pentru a-si cauta in continuare gloria, dar cu toate acestea el afirma ca si-ar fi dorit ca anul 2024 sa fie unul plin de victorii in monoposturile echipei la care concureaza de ani buni, deja.

Lewis Hamilton a afirmat in cadrul unui interviu ca munca depusa de Mercedes merita sa fie rasplatita, ca toata echipa a lucrat din greu pentru a obtine rezultatele dorite, dar cu toate acestea el va face trecerea la Ferrari si nu pentru ca ar fi nefericit, insa are nevoie de o noua provocare, pe care producatorul italian e pregatit sa i-o ofere.

Formula 1 ne-a aratat in ultimele saptamani cat de important este ca un pilot ca Lewis Hamilton sa aiba parte de masinile potrivite pentru talentul pe care-l are, iar Mercedes nu a fost capabila sa-I puna la dispozitie monoposturi care sa-I permita sa castige cursele in care a participat, sau cel putin asta a dat de inteles britanicul.

“Adevărat, da, și asta este probabil cea mai dureroasă parte acum. Știi, cred că toți cei din echipă vor să fie un an grozav. Toată lumea a muncit atât de mult la fabrică, nu mai puțin decât oricând înainte. Pentru mine, toată această călătorie a fost enorm de emoționantă. Doar pentru că am atât de multă dragoste pentru această echipă.

Nu plec pentru că sunt nefericit, acolo. Nu plec din cauza unor probleme de relație.” Doar să spun: „Acest Mercedes m-a susținut de la 13 ani, da. Deci, iubesc marca, iubesc oamenii. Deci este cu siguranță o tranziție ciudată în acest moment.”