Formula 1: Dezvaluirile Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Lewis Hamilton pentru Milioane de Fani

Formula 1 are facute o serie de dezvaluiri oficiale de ultim moment ale lui Lewis Hamilton pentru milioane de fani, iata ce dezvaluie pilotul F1.

Formula 1 Dezvaluirile Oficiale ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Milioane Fani

Formula 1 este un sport extrem de competitiv, iar Lewis Hamilton a vorbit in repetate randuri despre importanta pe care sportul o are pentru el, dar acum vorbeste inclusiv despre celebritatea pe care i-o aduce participarea la curse, britanicul spunand ca ii place celebritatea, mai ales ca in cazul sau ea nu aduce problemele altor vedete.

Formula 1 l-a facut cunoscut la nivel global pe Lewis Hamilton, iar celebritatea l-a fortat sa se adapteze lumii, pentru ca a fi recunoscut peste tot nu este usor, mai ales cand fanii vor sa fie tot timpul in apropierea sa, dar el imbratiseaza celebritatea, cu toate punctele sale bune sau slabe, insa se foloseste de ea si pentru a face bine.

Formula 1 este unul dintre cele mai populare sporturi din lume, iar celebritatea este ceva perfect normal, care vine la pachet cu succesul, Lewis Hamilton incercand sa profite la maxim de tot, mai ales ca se apropie de retragere, iar dupa ce va renunta la a conduce masini, nu se va bucura de o popularitate la fel de mare.

“Sunt destul de spontan. Cred că este o călătorie interesantă. Cu siguranță nu este tot ce credeai că ar fi. În copilărie, când vezi oameni la televizor și îți spui, o, trebuie să fie cool. Având bani, toate aceste lucruri diferite. Dar nu totul este grozav. Și cred că, în timp, înveți doar cum să te descurci.

În cele din urmă, la un moment dat, îți dai seama că nu este vorba cu adevărat despre tine. Este o platformă pentru a face bine. Și așadar, dacă ai doar intențiile corecte, atunci poți avea de fapt un impact pozitiv real. Cred că pentru asta este în mare parte.”