X

Anunturile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT cu 3 Mesaje IMPORTANTE pentru Clienti

Electrica, cel mai mare furnizor de energie electrica pentru aproape 4 milioane de romani din intreaga tara in momentul de fata, aduce in imediata atentie a clientilor un anunt oficial de ultim moment cu 3 mesaje de mare importanta. Vorbim despre decizia celor de la Electrica de a le pune romanilor in vedere metodele prin care pot sa faca economii cand vine vorba despre consumul de energie electrica, ceva ce multi ar dori sa afle.

Electrica vorbeste intr-o prima faza despre utilizarea becurilor ecologice pentru casele noastre, iar asta deoarece ele au un nivel de eficienta extrem de ridicat, fiind capabile sa ne permita sa beneficiem de lumina la intensitatea dorita, dar cu un consum redus. Electrica ne recomanda orice fel de becuri ecologice, pentru a le inlocui pe cele incandescente, astfel incat sa avem parte de facturi mult mai mici decat in mod obisnuit.

Anunturile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT cu 3 Mesaje IMPORTANTE pentru Clienti

Electrica vorbeste in mod oficial inclusiv despre izolatia termica a caselor, o alta solutie foarte buna pentru a reduce substantial consumul de energie, mai ales in perioadele de iarna, fie ca e vorba despre electricitate sau gaze naturale. Electrica face aceasta recomandare pentru orice fel de clienti din Romania, mai ales ca exista destui care folosesc energia electrica pentru a isi incalzi parti din case, iar izolarea termica eficienta poate reduce serios facturile.

Electrica aduce in final in atentie si problema electrocansicelor care nu au o clasa ridicata de eficienta energetica, iar asta pentru ca acestea pot genera un consum foarte ridicat de energie electrica si facturi mari pentru romani. Electrica vine cu aceasta recomandare pentru ca multi romani aleg electrocasnice nu tocmai potrivite din punct de vedere al eficientei energetice, iar ele pot sa duca la generarea de facturi destul de mari, in utilizarea obisnuita.

Electrica are si pe website-ul sau unele informatii de acest gen pentru a-I ajuta pe romani sa inteleaga cum pot economisi energie, deci este important sa ne uitam cu mare atentie la toate detaliile care ne sunt oferite, pentru a face economii cat mai mari.

This post was last modified on mai 13, 2024, 6:23 PM 18:23

Disqus Comments Loading...