X

E.ON: Notificare Oficiala de ULTIM MOMENT, Masura pe care Trebuie sa o Ia Clientii Romani

E.ON, furnizorul de energie electrica si gaze naturale pentru milioane de romani din intreaga tara, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de clienti, un anunt oficial de ultim moment, pe care nimeni nu ar trebui sa il ignore in momentul de fata. Mai exact, cei de la E.ON vorbesc despre o masura pe care ar trebui sa o aiba in vedere si sa o aplice toti clientii, cea de setare a conventiei de consum, pentru a nu plati prea mult la facturile lunare.

E.ON explica in mesajul de mai jos, ca solutia cea mai rapida pentru a nu avea facturi mari, este setarea unei conventii de consum care sa ne permita sa nu platim absolut nimic, daca nu consumam nimic in locatia in care ne aflam, recomandarea fiind una oficiala pentru oameni. E.ON detaliaza mai jos cum anume putem sa realizam aceasta procedura, setarea conventiei de consum fiind foarte simpla si accesibila pentru oricare dintre clientii din Romania.

E.ON: Notificare Oficiala de ULTIM MOMENT, Masura pe care Trebuie sa o Ia Clientii Romani

E.ON spune ca trebuie sa ne facem mai intai un cont in cadrul website-ului sau, iar mai apoi vom avea posibilitatea de a seta conventia de consum printr-un meniu special, care ne ofera optiunea de a alege “Conventie 0”, adica fara consum. Dupa ce facem acest lucru, nu vom mai plati lunar vreo suma in baza vreunei estimari de consum facuta de catre E.ON in baza facturilor anterioare, ci doar vom plati regularizarile trimestriale ale companiei.

E.ON explica faptul ca, o data la 3 luni de zile, angajatii sai ne citesc contoarele de consum pentru regularizarea consumului facut, iar asa ne sunt emise si facturi in baza consumului efectiv, nu in baza unei estimari lunare, bazata pe consumul anterior. Desigur ca angajatii celor de la E.ON trebuie sa aiba acces la contoarele noastre, pentru a le putea citi si a vedea care este consumul pe care l-am realizat, astfel incat sa se poata emite si facturile noastre.

E.ON ofera pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la acest sistem si la procedura, asa ca oricine este interesat, poate sa intre acolo pentru a vedea detalii complete in legatura cu tot, si e bine sa profitam de acest lucru, atat timp cat este oferit.

This post was last modified on mai 13, 2024, 6:40 PM 18:40

Disqus Comments Loading...