X

ING Bank a Emis o ATENTIONARE Oficiala de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

ING Bank, una dintre principalele banci care activeaza in tara noastra la ora actuala, a decis sa emita o atentionare foarte serioasa, despre care trebuie sa stie un numar mare de oameni, iar asta pentru ca ne vorbeste despre o decizie pe care a luat-o. Conform celor de la ING Bank, in cursul acestei zile urmeaza sa aiba loc o serie de lucrari de mentenanta, care vor afecta functionalitate aunor servicii pe care banca ni le pune la dispozitie.

ING Bank explica pe website-ul sau ca astazi, intre orele 22:00 si 01:00, urmeaza sa desfasoare un proces de mentenanta, care a fost programat anterior, iar in aceasta perioada, platforma ING Business urmeaza sa fie indisponibila. Nu vorbim despre o disponibilitate partiala pentru acest serviciu, pentru ca ING Bank spune ca el va fi total indisponibil, deci e important sa avem in vedere acest lucru, daca ne bazam pe el in vreun fel.

ING Bank a Emis o ATENTIONARE Oficiala de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

ING Bank listeaza aceste informatii in cadrul paginii sale dedicate informarilor privind serviciile pe care le ofera, astfel ca vorbim despre ceva care ar trebui sa fie cunoscut de catre toti clientii care se bazeaza pe acest serviciu acum. ING Business este un serviciu creat de catre ING Bank pentru companiile din tara noastra, el oferindu-le acestora posibilitatea de a isi administra banii pe care-I au in banca, ceva ce simplifica foarte mult administrarea multor companii.

ING Bank nu ofera detalii cu privire la natura lucrarilor pe care intentioneaza sa le realizeze pentru aceasta platforma, asa ca nu stim daca se vor face imbunatatiri, sau vor avea loc alte tipuri de schimbari, deci ramane sa asteptam si sa vedem. ING Bank nu anunta alte tipuri de lucrari pentru alte servicii pe care le ofera pentru clientii din Romania, deci nu ar trebui sa ne asteptam sa vedem alte schimbari, cel putin nu in baza informatiilor actuale.

ING Bank are detalii despre tot ceea ce se intampla, disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca daca doriti sa aflati mai multe, nu trebuie decat sa intrati acolo si sa vedeti detaliile legate de serviciile online pe care banca ni le pune la dispozitie.

This post was last modified on mai 19, 2024, 10:08 AM 10:08

Disqus Comments Loading...