X

Suri Cruise, Renunta la Numele Real in Pragul Majoratului, si Își Dezvăluie Noua Identitate Artistică în New York

Suri Cruise, are o nouă identitate, Suri Noelle. Cunoscută publicului larg încă de la o vârstă fragedă datorită părinților săi celebri, Katie Holmes și Tom Cruise, a fost văzută recent în timpul unei plimbări solitare prin New York, purtând un rucsac de culoare albastru-navy și ascultând muzică la căști wireless de mari dimensiuni. Tânăra, care a împlinit 18 ani pe 18 aprilie, adică vârsta legală pentru a fi considerată adult în majoritatea teritoriilor, pare să se bucure de independența recent dobândită.

Într-o ținută casual, constând dintr-un tricou Henley cu dungi roșii și pantaloni de trening gri, completată de teniși Converse Chuck Taylor de culoare off-white, Suri a atras atenția nu doar prin stilul său relaxat, dar și prin schimbarea pe care a ales să o facă în viața sa profesională. Într-o mișcare surprinzătoare, ea și-a adoptat numele de scenă „Suri Noelle”, folosind numele de mijloc al mamei sale în locul celui de familie, distanțându-se astfel de numele tatălui său, de la care familia s-a separat în urmă cu ani.

Această schimbare a fost dezvăluită în broșura unei producții muzicale a liceului său, în care Suri a interpretat rolul Prințesei Philoclea din musicalul „Head Over Heels” bazat pe muzica formației The Go-Go’s. Performanța ei a fost foarte apreciată, demonstrând încă o dată talentul său vocal, pe care l-a pus în valoare și în alte proiecte anterioare, inclusiv în piesa „Blue Moon” de Richard Rodgers și Lorenz Hart, care a fost inclusă în al doilea film regizat de mama sa, „Alone Together”.

Povestea lui Suri Cruise este una de autonomie și determinare. Deși provine dintr-o familie cu nume grele în industria divertismentului, ea își construiește propriul drum, cu un accent pe dezvoltarea personală și profesională. Cu absolvirea liceului în apropiere și planuri de a continua educația și activitățile extracurriculare, viitorul său pare promițător. De asemenea, este interesant de observat că, în ciuda relației distante cu tatăl său, Suri nu pare să aibă intenția de a se baza pe sprijinul acestuia pentru a-și atinge obiectivele.

În concluzie, Suri Cruise își redefinește imaginea publică și își asumă un rol mai activ în sculptarea propriei identități. De la plimbările prin agitatul New York până la aparițiile pe scenă, Suri își demonstrează independența și hotărârea de a excela, indiferent de obstacolele din drumul său.

This post was last modified on mai 19, 2024, 10:09 AM 10:09

Disqus Comments Loading...