Dezvaluirile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT, in Atentia a MILIOANE de Romani

Electrica a facut o serie de foarte importante dezvaluiri oficiale de ultim moment, ce aduce in atentia a milioane de romani chiar in acest moment.

Dezvaluirile ELECTRICA Oficiale ULTIM MOMENT Atentia MILIOANE Romani

ELECTRICA, cel mai mare grup de telecomunicatii care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in imediata atentie a milioane de romani o serie de informatii extrem de importante cu privire la evolutia sa financiara in primele 3 luni din 2024. Conform celor de la ELECTRICA, pe segmentul de furnizare de energie electrica veniturile companiei au scazut cu 20.8%, de la 2.038.8 mil LEI, la 1.614.9 mil LEI, o diferenta foarte serioasa.

ELECTRICA spune ca scaderea mare se datoreaza in principal scaderii costului de achizitie al energiei electrice, aici diferenta fiind de 54% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dar si a volumelor de vanzare, aici diferenta fiind de 5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Desigur ca scaderea incasarilor va avea un impact mare si asupra profitului pe care ELECTRICA il inregistreaza, iar asta pentru ca era de asteptat ca impactul sa fie unul cu bataie lunga.

Dezvaluirile ELECTRICA Oficiale de ULTIM MOMENT, in Atentia a MILIOANE de Romani

ELECTRICA aduce in atentie inclusiv faptul ca venitul din subventii a scazut deasemenea cu 68% pe segmentul de energie electrica, totul avand legatura cu scaderea pretului de achizitie pentru energia electrica furnizata clientilor din Romania. Conform celor de la ELECTRICA, contributia segmentului de furnizare de energie reprezinta 72.2% din veniturile totale ale grupului, astfel ca schimbarea aceasta privind incasarile va avea un impact semnificativ acum.

ELECTRICA ramane in continuare cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania, cu aproape 4 milioane de clienti care se bucura de serviciile sale in fiecare zi, iar numarul este in continua crestere, dupa cum a anuntat compania in diverse randuri. ELECTRICA inregistreaza acum o scadere a veniturilor, insa asta nu inseamna ca situatia va ramane asa si in T2 2024, sau in restul trimestrelor fiscale, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai anunta compania.

ELECTRICA va continua cu siguranta sa incerce sa-si creasca veniturile in lunile urmatoare, dar mai are foarte multi bani de incasat de la stat pentru energia electrica furnizata romanilor la pret plafonat, in baza legislatiei existente in momentul actual.