3 Anunturi Oficiale de ULTIM MOMENT ale Armatei Romane, ce Actiuni Importante s-au Desfasurat

Armata Romana transmite 3 anunturi oficiale de ultim moment, cu actiunile importante desfasurate in Romania, iata ce este adus in atentia noastra.

3 Anunturi Oficiale ULTIM MOMENT Armatei Romane Actiuni Importante Desfasurat

Armata Romana a publicat 3 anunturi oficiale de ultim moment, cu actiuni importante desfasurate pentru Romania, prima dintre ele vizand instructia militarilor romani din fortele terestre si aeriene in zone montane impadurite, cu o varietate de mijloace tehnice, pe care le au la dispozitile in mod obisnuit.

Armata Romana vorbeste si despre vizita la comandamentul Brigazii 9 Mecanizata Marasesti, impreuna cu actiunile derulate, plus ceremonia militara organizata cu ocazia schimbarii sefului Statului Major al Fortelor Aeriene Romane, cu toate detaliile disponibile acum mai jos pentru toti romanii.

“Ne instruim așa cum luptăm, împreună! Militari din Forţele Terestre Române alături de colegii din Forţele Aeriene Române se antrenează în cadrul unui exercițiu comun în zona Sfântu Gheorghe. Exercițiul presupune inserția prin parașutare și cercetarea zonelor montane împădurite. Mijloacele tehnice planificate să participe la executarea antrenamentelor vor tranzita județele Cluj, Mureș, Harghita și Covasna, iar avioane și elicoptere aparținând Forțelor Aeriene vor survola zona.

Vizită la comandamentul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești”! La sediul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești” a avut loc vizita de informare a elevilor Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, din Constanța. În cadrul acestei activități, elevii militari au participat la o prezentare a marii unități.

Precum și vizitarea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand”, filiala Constanța, au asistat la un exercițiu tactic în teren al cercetașilor brigăzii și au vizionat o expoziţie statică de tehnică și echipamente din dotarea Forţelor Terestre, ocazie care le-a oferit oportunitatea de a interacționa cu militarii, pentru a afla mai multe din experiența lor pe domenii de activitate.

Ceremonie militară de învestire în funcţie la Statul Major al Forţelor Aeriene. “Există oameni care doar visează şi oameni ce reuşesc să-şi împlinească visul. Eu pot afirma că, începând de astăzi, fac parte din cea de-a doua categorie, a oamenilor care şi-au urmat destinul şi şi-au văzut visul împlinit. Şi asta pentru că mai ales, începând de astăzi, vom putea şi sunt convins că alături de dumneavoastră, colegii mei din Statul Major al Forţelor Aeriene.

Vom şi reuşi să dăm înapoi acestei ţări, Armatei României, dar mai ales Forţelor Aeriene Române cunoştinţele, experienţa, credinţa în idealuri.Să privim această zi ca pe o ocazie importantă care face diferenţa între ce este şi ce va fi, ca pe o simbolică uşă care deschide noi orizonturi şi aduce alte provocări.” La sediul Statului Major al Forţelor Aeriene a avut loc ceremonia de învestire în funcţia de şef al Statului Major al Forţelor Aeriene, a generalului-maior Leonard-Gabriel BARABOI.”