Caracteristica DACIA Bigster Confirmata Oficial si ce Nu vei Vedea Diferit fata de Duster

DACIA Duster are confirmata in mod oficial o caracteristica importanta, iata ce nu vei vedea diferit fata de duster si cat conteaza asta acum.

Caracteristica DACIA Bigster Confirmata Oficial Nu Vedea Diferit fata Duster

DACIA Bigster, urmatorul model de SUV romanesc asteptat pe piata din Romania in cursul urmatorului an, are deja confirmata in mod oficial o caracteristica foarte importanta, chiar de catre compania DACIA. Conform celor de la Mioveni, se pare ca DACIA Bigster va fi lansat exclusiv intr-o versiune cu 5 locuri la inceput, deci acel model cu 7 locuri, despre care se zvonea, nu va fi disponibil, cel putin nu din prima parte a anului 2025.

DACIA Bigster va fi totusi o masina mai mare decat Duster, acest lucru fiind confirmat deasemenea in repetate randuri de catre cei de la DACIA, insa asta nu ne va aduce si un rand suplimentar de scaune. Cei de la DACIA au avut modele de Logan care au avut si 7 locuri pe scaune, insa in cazul DACIA Bigster nu ar trebui sa ne asteptam sa avem aceasta caracteristica, desi ea este extrem de utila clientilor din multe piete europene, dar chiar si asa, va lipsi.

Caracteristica DACIA Bigster Confirmata Oficial si ce Nu vei Vedea Diferit fata de Duster

DACIA Bigster nu va avea nici diferente foarte mari de design in comparatie cu Duster, principala modificare fiind data de lungimea masinii, ceea ce ar putea fi o dezamagire pentru unii dintre clienti. Desigur ca DACIA nu potea sa investeasca foarte multi bani in dezvoltarea unei masini pe care o va vinde la un pret redus, in jurul a 30.000 de euro, astfel ca DACIA Bigster nu putea avea schimbari majore disponibile, cel putin nu in configuratia disponibila cum.

DACIA Bigster, dupa parerea mea, va fi o masina extrem de interesanta, pe care multi oameni vor fi dornici sa o cumpere, din cauza pretului redus si a caracteristicilor pe care le va oferi in acei bani. In opinia mea, DACIA Bigster are sanse de a ajunge din urma Duster la vanzari, la nivel global, pentru ca in raport cu masinile disponibile de la concurenta, va oferi mai multe, la bani mai putini, ceea ce ar putea fi principalul punct de atractie pentru un numar foarte mare d eoameni.

DACIA Bigster va fi prezentata in toamna anului 2024, iar dupa cum v-am mai spus deja, este de asteptat ca lansarea sa aiba loc in primavara anului 2024, cred ca unedva prin martie sau aprilie, in baza informatiilor de acum.