X

Edi Iordanescu: Anunturile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Romania Inaintea EURO 2024

Edi Iordanescu, antrenorul principal al echipei de fotbal a Romaniei, a facut un anunt oficial de ultim moment inainte ca EURO 2024 sa inceapa, dar ca echipa sa joace ultimele 2 amicaluri inaintea Campionatului European de Fotbal 2024, el venind si cu o promisiune despre care microbistii ar trebui sa stie chiar acum.

Edi Iordanescu le cere intai suporterilor din Romania sa fie alturi de echipa de fotbal la EURO 2024, pentru ca promisiunea sa este ca ei vor da totul pe teren pentru a castiga meciurile in care vor intra, impotriva Sloveniei, Belgiei si Ucrainei, toate fiind extrem de grele, dar sanse reale de calificare din faza grupelor exista.

Edi Iordanescu spune ca vor fi momente grele si foarte grele la EURO 2024, asa cum e normal pentru o competitie de acest gen, dar e important ca suporterii romani sa fie aproape de echipa si sa o sustina, inclusiv de pe stadioanele din Germania, acolo unde sunt asteptati mii, peste mii, de romani in tribune.

“Ma bucur ca am reusit sa intoarcem fanii, impreuna cu ei cu siguranta ca avem alta putere. Mesajul meu merge catre suporterii echipei nationale si ii strig in numele echipei sa vina alaturi de echipa nationala. Si ii rog, indiferent de ceea ce se va intampla, pentru ca va fi momente grele si foarte grele la turneul final.

Vor fi cele mai bune echipe, cei mai buni jucatori, cei mai buni antrenori, ii rog sa ramana alaturi de noi pana la final, pentru ca in oglinda vine promisiunea mea: baietii, noi, echipa, vom da totul pentru ei si vom lupta pana la final, indiferent ce se va intampla, pentru ei pana la final, impreuna pana la final.”

This post was last modified on aug. 22, 2024, 11:46 PM 23:46

Disqus Comments Loading...