Impactul Deciziilor DIGI Romania In fata Orange, Vodafone si Telekom in Anul 2024

DIGI Romania anunta impactul important al deciziilor sale din 2024, iata cum au afectat Orange, Vodafone si Telekom in aceasta perioada de timp.

Impactul Deciziilor DIGI Romania fata Orange Vodafone Telecom Anul 2024

DIGI Romania este cel mai mare grup de telecomunicatii romanesc din tara noastra, la ora actuala, avand peste 10 milioane de clienti, o buna parte dintre ei beneficiind de multiple servicii oferite de catre companie, inclusiv de telefonie mobila. Dupa cum prea bine stiti deja, DIGI Romania detine DIGI Mobil, un operator de telecomunicatii low-cost din tara noastra, adica ofera servicii ieftine la calitatea asteptata de catre multa lume in banii platiti.

DIGI Romania reuseste totusi sa se mentina in topul portarilor facute in Romania, DIGI Mobil fiind constant pe primul lor, opinia impartasita de catre multi fiind ca pretul dicteaza alegerile multora, in special a celor care nu au nevoie de internet mobil. Cred ca multi dintre cei care au abonamente DIGI Romania nu pun mare pret pe vitezele de internet mobil, care sunt foarte slabe in comparatie cu cele ale concurentei, dar suficiente pentru multi.

Impactul Deciziilor DIGI Romania In fata Orange, Vodafone si Telekom in Anul 2024

DIGI Romania se indreapta in 2024 spre un nou numar urias de portari in reteaua DIGI Mobil, iar in baza cifrelor de pana acum, cred ca bariera de 7 – 800.000 de portari va fi depasita pana la finalul anului 2024, pe masura ce romanii cauta servicii mai ieftine. DIGI Romania a reusit sa atraga extrem de multi clienti si in Spania cu serviciile sale mai ieftine si cred ca in Belgia ar putea avea deasemenea succes mare, chiar daca piata e foarte aglomerata.

DIGI Romania are in mod constant oferte speciale de portare in propria retea pentru romanii care sunt dornici sa profite, iar in perioada Black Friday si a Craciunului se fac extrem de multe portari, lumea profitand din plin de promotii. DIGI Romania reuseste sa-si fidelizeze foarte bine si clientii, iar in opinia mea acesta este un element cheie pentru succesul si cresterea companiei pe viitor, dar totul depinde de evolutia preturilor oferite oamenilor.

DIGI Romania desfasoara si in momentul de fata o campanie speciala cu beneficii mari la portari pentru clienti, astfel ca e nevoie doar ca oamenii sa vrea sa profite de ele, pentru a se bucura de servicii cat mai ieftine in aceasta perioada de timp.