Karl Nehammer Lanseaza o AMENINTARE Oficiala de ULTIM MOMENT In Austria, Favorizand Aderarea Romaniei la Schengen

Karl Nehammer lanseaza o amenintare oficiala de ultim moment foarte serioasa in Austria, favorizand aderarea Romaniei la Schengen, iata de ce.

Karl Nehammer Lanseaza AMENINTARE Oficiala ULTIM MOMENT Austria Favorizand Aderarea Romaniei Schengen

Karl Nehammer impune noi masuri oficiale de ultim moment in Austria, care vor lovi foarte dur in unii dintre migrantii care inca mai locuiesc in tara, dar pe de alta parte, ele pot fi de mare ajutor pentru finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, daca tot cee ce a anuntat ministrul de interne GErhard Karner, ieri, se va dovedi a fi adevarat.

Karl Nehammer vrea ca persoanele care primesc azil si beneficii sociale, sa invete limba tarii in tare traiesc, sa invete cultura ei, sa invete cum sa se comporte in societate si sa nu discrimineze alte persoane, altfel raman fara jumatate de banii de buzunar primiti lunar de la stat, iar asta ar putea face tara inactractiva pentru migranti, ce ajuta aderarea Romaniei la Schengen.

Karl Nehammer vrea sa rezolve cu asta o problema foarte mare cu care se confrinta multe tari care primesc migranti, acestia fiind sustinuti financiar, dar nu respecta regulile societatilor europene, astfel ca se incearca o educare a acestora, cu amenintarea ca vor ramane fara banii primiti lunar, iar asta poate ajuta aderarea Romaniei la Schengen.

“Sistemul de servicii de bază trebuie să fie protejat de abuz, să fie echitabil și durabil și are nevoie de un set strict de reguli pentru ca conviețuirea să funcționeze în consecință. Oricine primește protecție, cazare și hrană ar trebui să dea și ceva înapoi.

Există 35.000 de persoane în îngrijire primară, dintre care 1.600 sunt în îngrijire federală. Un catalog de lucru a determinat ce activități caritabile ar trebui să le întreprindă solicitanții de azil în viitor. Dacă nu te conformezi, vei primi mai puțini bani de buzunar, în loc de 40 de euro, vei primi doar 20 de euro.”