Lewis Hamilton: Atacul Dur de ULTIMA ORA al Pilotului de Formula 1 din Cauza Razboiului din Gaza

Lewis Hamilton lanseaza un atac dur de ultima ora impotriva Israelului din cauza razboiului din Fasia Gaza, ce spune pilotul de formula 1.

Lewis Hamilton Atacul Dur ULTIMA ORA Pilotului Formula 1 Cauza Razboiului Gaza

Lewis Hamilton a lansat un nou atac dur impotriva Israelului din cauza razboiului din Fasia Gaza, pilotul de Formula 1 publicand un story pe Instagram in care cere incetarea razboiului si aduceea in atentia publica a tragediei care se desfasoara pe teritoriul palestinian in ultimele luni de zile, de la izbucnirea conflictului.

Lewis Hamilton spune ca exista multi copii nevinovati care se confrunta cu trauma si teroare ingrozitoare, cerand ca aceste lucruri sa fie operite, astfel incat ei si familiile lor sa revina la vietile obisnuite avute inainte de izbucnirea razboiului, pilotul de Formula 1 nefiind la primul avertisment de acest gen pentru tarile lumii.

Lewis Hamilton a declarat acum cateva luni ca pilotii de Formula 1 traiesc intr-o bula, fara a fi prea afectati de razboiul din Fasia Gaza, insa cu toate acestea el cere implicarea statelor lumii pentru ca razboiul sa inceteze, iar copiii afectati de foamete, lipsa de acces la servicii medicale sau educatie, sa poata reveni la o viata normala cat mai curand.

“Destul e destul. Nu putem continua să urmărim această tragedie care se desfășoară și să nu vorbim. Trauma și teroarea pe care atât de mulți, dar mai ales copiii nevinovați, se confruntă sunt îngrozitoare. Acest lucru trebuie să înceteze – pentru copii, pentru familiile lor și pentru viața lor.

A fost o perioadă foarte ciudată pentru noi, pentru că suntem într-o asemenea bula aici. Ajungem în toate aceste locuri diferite și există atât de multă pozitivitate în mica noastră bulă, dar este cu adevărat greu și dificil să te trezești în fiecare zi știind că sunt mii de copii care mor și că nu poți face nimic. afirma Lewis Hamilton.”