X

Rapoartele Oficiale ELECTRICA privind Problemele de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

Electrica a confirmat pentru milioanele de clienti din toata Romania, o serie de incidente care afecteaza in momentul de fata distributia de energie electrica in tara, compania oferind si detalii cu privire la ceea ce se intampla in diverse judete. Electrica a publicat in harta sa cu incidente privind furnizarea de energie electrica, informatii detaliate legate de localitatile in care furnizarea de energie electrica este intrerupta din diverse motive in acest moment.

Electrica raporteaza la ora actuala multiple tipuri de incidente care au drept cauza intreruperi accidentale ale furnizarii de energie electrica, sau intreruperi programate pentru efectuarea de lucrari in reteaua de furnizare a electricitatii. Majoritatea incidentelor pe care Electrica le raporteaza sunt intreruperi programate pentru furnizarea de energie eletrica, fie in urmatoarele 14 zile, fie astazi, deci echipele companiei lucreaza activ undeva.

Rapoartele Oficiale ELECTRICA privind Problemele de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Romania

Electrica are deasemenea inclusiv intreruperi accidentale pentru furnizarea electrica, iar in cazul acestora, echipele ajunse pe teren trebuie sa rezolve o problema care a generat intreruperea furnizarii cu energie electrica in anumite zone. Pentru fiecare tip de incident in parte, cei de la Electrica ofera inclusiv informatii cu privire la perioada de timp necesara pentru rezolvarea problemelor, asa ca stim cand ar trebui sa revina tot la normal.

Electrica acopera cam jumatate din Romania cu reteaua sa de furnizare a energiei electrice, iar dupa cum puteti vedea si din harta de mai sus, in toate localitatile exista un fel de incident, sau altul, asa ca nu exista regiuni in care situatia este buna. Chiar si asa, din moment ce echipele Electrica sunt pe teren, ar trebui sa avem doar rabdare pentru ca ele sa isi faca treaba si sa repuna in functiune furnizarea de energie electrica pentru toti cei care sunt afectati.

Electrica isi actualizeaza in mod constant harta cu informatii cu privire la incidentele care exista in retea, astfel ca de fiecare data cand sunt probleme, clientii sunt anuntati din timp in legatura cu ele, pentru a sti cum sa actioneze in cel mai bun mod cu putinta.

This post was last modified on mai 29, 2024, 7:48 PM 19:48

Disqus Comments Loading...