X

Incidentele Importante la ELECTRICA si Confirmarile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

Electrica, furnizorul cel mai mare de energie din Romania pentru aproape 4 milioane de romani, a confirmat in mod oficial ce fel de incidente serioase au afectat atat compania, cat si clientii, iar asta in cadrul unei conferinte ce a avut loc in tara. Conform subsidiare Electrica, Distributie Energie Electrica Romania/DEER, compania s-a confruntat cu incidente de securitate, cand vine vorba despre sistemele electronice pe care le foloseste.

Electrica a confirmat acest lucru prin directorul sau general, in cadrul unei conferinte care marca activitatea de 25 de ani pe care Cisco o are in Romania, compania fiind unul dintre partenerii de incredere pe care furnizorul de energie ii are acum. Electrica spune ca securitatea cibernetica este o mare prioritate pentru companie, iar asa a recunoscut ca a avut incidente de acest gen de-a lungul timpului, iar impreuna cu Cisco a reusit sa le rezolve.

Incidentele Importante la ELECTRICA si Confirmarile Oficiale de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

Electrica este un furnizor de energie care are o retea atat de vasta, incat e imposibil sa fie evitata aparitia atacurilor cibernetice, iar asta pentru ca intreaga companie este o tinta pentru hackerii care incearca sa sparga retelele energetice ale lumii. Din acest motiv este extrem de important ca la companii precum Electrica sa existe sisteme de securitate cibernetica suficient de avansate, incat sa poata face fata provocarilor majore care exista.

Electrica spune ca digitalizarea face parte din viitorul sau, iar pe masura ce tot mai multe sisteme digitale sunt puse in functiune pentru a controla reteaua grupului, creste si riscul incidentelor de securitate cibernetica, daca infrastructura nu este intretinuta corespunzator. In aceasta idee, Electrica are nevoie de parteneri precum Cisco pentru a se asigura de faptul ca totul functioneaza fara probleme, lucru de care depind milioane de romani anual.

Electrica are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna digitalizarea si protejarea retelelor sale impotriva incidentelor de securitate cibernetica, asa ca daca sunteti interesati de detalii, le puteti gasi pe toate acolo.

This post was last modified on mai 30, 2024, 9:25 PM 21:25

Disqus Comments Loading...