X

Declaratiile Oficiale ale lui Nicusor Dan cu Anunturi de ULTIM MOMENT privind Alegerile Locale din 2024

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, intr-o declarație recentă, a vorbit despre desfășurarea unui sondaj de opinie pentru a evalua situația actuală înainte de alegerile locale. “Suntem și noi în curs de a face un sondaj acum și la sfârșitul acestei săptămâni o să știm mai bine care este situația,” a afirmat primarul general.

Nicusor Dan a subliniat că, potrivit rezultatelor preliminare din diverse sondaje, pe locul doi se află fără îndoială fie Gabriela Firea, fie Cristian Popescu Piedone. “Asta este cert. Sunt cel puțin 20 de sondaje,” a spus el.

În ceea ce privește competiția electorală, Nicusor Dan a menționat că nu se teme de niciun contracandidat, însă recunoaște că preferințele electoratului sunt legitime și variază în funcție de informațiile disponibile. “Nu mă tem eu de cineva, însă este vorba de preferința electoratului pentru unul sau altul dintre ei, în funcție de informațiile pe care le au, e o preferință care este absolut legitimă, așa cum preferința pentru mine este absolut legitimă,” a declarat el.

Nicusor Dan a reflectat și asupra problemelor de comunicare din timpul mandatului său, recunoscând un deficit în acest sens. “Eu în mandatul ăsta am avut un deficit de comunicare pe care mi-l asum. Într-o parte voită, pentru că ce puteam să comunic la începutul mandatului, când aveam o datorie de 3 miliarde, dacă ieșeam public și spuneam că avem o datorie de 3 miliarde nu mai stăteau de vorbă cu mine dintre cei cărora aveam de dat bani,” a explicat Nicușor Dan.

În cadrul campaniei actuale, el a încercat să compenseze acest deficit comunicând mai intens despre realizările sale. “Deci am avut un deficit de comunicare, prin urmare în această campanie am încercat să comunic cât mai mult ce am făcut în mandatul ăsta și asta e tot!” a adăugat primarul.

Nicusor Dan a recunoscut că, fiind primarul în funcție, este ținta atacurilor contracandidaților săi, dar consideră acest lucru firesc și legitim. “Bineînțeles că eu sunt primar în funcție, contracandidații mă atacă, e absolut firesc, e absolut legitim, răspund la toate întrebările care apar în spațiul public,” a spus el, exprimându-și speranța că cetățenii vor vota informat pe 9 iunie.

Nicusor Dan și-a exprimat angajamentul de a continua să comunice deschis cu cetățenii și să răspundă la toate întrebările din spațiul public, subliniind importanța alegerilor și a democrației în stabilirea voinței electorale.

This post was last modified on mai 31, 2024, 1:43 PM 13:43

Disqus Comments Loading...