Explicatiile Oficiale ELECTRICA de ULTIM MOMENT cu Masuri IMPRESIONANTE pentru Clientii Romani

Electrica ofera explicatii oficiale de ultim moment cu privire la masurile impresionante luate pentru clientii din toata Romania, ce anunta azi.

Explicatiile Oficiale ELECTRICA ULTIM MOMENT Masuri IMPRESIONANTE Clientii Romani

Electrica, binecunoscutul grup de energie electrica din Romania care are aproape 4 milioane de clienti ce depind de serviciile pe care le ofera in fiecare zi, aduce in imediata noastra atentie o serie de decizii pe care ar trebui sa le avem serios in vedere. Mai exact, ca parte a colaborarii pe care Electrica o are cu Cisco in Romania, compania anunta implementarea unor tehnologii de ultima ora pentru oferirea celor mai bune servicii catre clientii din tara.

Electrica ne vorbeste intr-o prima faza despre implementarea de retele smart self-healing, o tehnologie in baza careia incidentele din retea pot fi rezolvate automat, daca ele sunt suficient de simple si nu necesita in mod neaparat interventia umana. Sistemele de acest gen pot fi extrem de utile pentru companii ca Electrica, iar asta deoarece eventualele probleme care ar impiedica furnizarea de energie, s-ar putea rezolva de la distanta in mod automat.

Explicatiile Oficiale ELECTRICA de ULTIM MOMENT cu Masuri IMPRESIONANTE pentru Clientii Romani

Electrica aduce in atentia noastra inclusiv decizia de a folosi drone pentru inspectii si mentenanta in cazul stalpilor de electricitate si nu numai, acestea eliminand necesitatea ca un angajat sa urce efectiv pe un stalp, sau sa ajunga intr-o zona greu accesibila. Desigur ca Electrica foloseste inclusiv programe cu algoritmi inteligenti care asigura o mare parte dintre operatiunile sale, dar si planificarea retelei, totul cu o interventie minima, sau fara interventie, umana.

Electrica a implementat si roboti virtuali care sa ofere ajutor clientilor care au nevoie de el, unul fiind disponibil pe website-ul sau, iar separat are si alte tipuri de software pentru activitati de distributie a energiei, totul facand oferirea de servicii de calitate mult mai usoara. Avand in vedere cat de mult se bazeaza Electrica pe programe diverse, asigurarea securitatii acestora este unul dintre obiectivele principale ale companiei, iar de aici vine si colaborarea stransa cu Cisco.

Electrica detaliaza in cadrul website-ul sau cat de mult colaboreaza cu Cisco pentru a putea oferi servicii de calitate si sigure pentru milioanele de clienti din toata Romania, asa ca merita sa le avem in atentie in momentul de fata, pentru a ne bucura de ele.