Explicatiile Oficiale ale PPC Energy de ULTIM MOMENT cu o Masura Aplicata Clientilor din Romania

PPC Energy a publicat o serie de explicatii oficiale de ultim moment, cu o masura importanta pentru clientii din toata Romania chiar acum.

Explicatiile Oficiale PPC Energy ULTIM MOMENT Masura Aplicata Clientilor Romania

PPC Energy, compania care a cumparat si preluat toti clientii ENEL din Romania la finalul anului trecut, le aduce in atentie tuturor acestor clienti o masura foarte importanta pe care o pune in aplicare la ora actuala. Vorbim despre o decizie a celor de la PPC Energy pentru a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a gestiona mai multe locuri de consum direct din aplicatia pentru iPhone si Android, chiar in acest moment.

PPC Energy explica in mod oficial intr-un mesaj nou despre ceea ce a decis sa ofere in continuare, ENEL avand deja implementata aceasta functionalitate pentru clientii din toata Romania, iar ea este disponibila in continuare pentru gestionarea mai usoara a locatiilor. Functionalitatea pe care PPC Energy o ofera este disponibila nu doar in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, ci inclusiv in cadrul website-ului pe care compania de energie o are.

Explicatiile Oficiale ale PPC Energy de ULTIM MOMENT cu o Masura Aplicata Clientilor din Romania

PPC Energy stie foarte bine cat de importante sunt functionalitatile de acest gen pentru clientii sai, iar asta pentru ca exista foarte multa lume care se foloseste de ele, pentru a nu mai merge in vreunul dintre magazinele companiei din tara. Separat de aceasta functionalitate, PPC Energy are deasemenea implementate foarte multe alte functii importante pentru oameni prin aplicatia pentru iPhone si Android, iar ele sunt foarte apreciate.

PPC Energy explica in cadrul website-ului sau toate functionalitatile pe care aplicatia pentru iPhone si Android le are, iar asta pentru ca un numar cat mai mare de clienti sa inteleaga faptul ca ar fi bine sa foloseasca serviciile digitale puse la dispozitia lor. Este important sa stie lumea despre ele si ca le poate folosi usor, iar asta deoarece evitam sa ajungem in magazinele PPC Energy cand sunt aglomerate si putem sa ne rezolvam problemele mai usor, chiar si de la distanta.

PPC Energy ofera in mod gratuit aplicatia prin intermediul App Store si Google Play Store, insa este important sa o descarcam exclusiv de acolo, nu si prin intermediul altor magazine de aplicatii necunoscute, pentru a nu risca sa ne infectam telefoanele cu malware.