Formula 1: Subiectul Tabu cu care UIMESTE Lewis Hamilton, Secretul Pilotilor Dezvaluit

Formula 1 vorbeste despre un subiect tabu in randul pilotilor, iata ce secret neasteptat a dezvaluit pilotul pentru intreaga lume chiar acum.

Formula 1 Subiectul Tabu UIMESTE Lewis Hamilton Secretul Pilotilor Dezvaluit

Formula 1 ne aduce o noua dezvaluire spectaculoasa a lui Lewis Hamilton, pilotul celor de la Mercedes vorbind despre un subiect tabu pentru multe persoane, dar pentru cei care lucreaza in mediul sau este de fapt o problema, iar asta pentru ca explica felul in care urineaza pilotii in momentul curselor la care participa.

Formula 1 impune ca pilotii sa conduca timp de cateva ore in cursele la care participa, iar Lewis Hamilton dezvaluie ca unii dintre pilotii care participa la curse, urineaza in masina in timp ce conduc, pentru a nu merge la baie si a pierde timp, insa el nu poate sa faca acest lucru, desi admite faptul ca in cadrul unei curse de la Singapore a facut si asta.

Formula 1 le impune soferilor reguli stricte de conduita, dar le si limiteaza foarte mult miscarile, astfel ca tot ceea ce ne spune Lewis Hamiltona acum nu ar trebui sa ne mire, mai ales ca aceasta este o practica standard pentru pilotii care concureaza in curse la un asemenea nivel si au nevoie mereu sa fie cat se poate de rapizi pe circuite.

„De obicei uitam să beau în timpul cursei. Dar destul de mulți șoferi, din câte știu eu, fac pipi în mașină. Dar pur și simplu nu pot să o fac! Am facut-o o dată. Era Singapore și a fost acum vreo doi sau trei ani. Practic, a ieșit mașina de siguranță.

Iar în spatele mașinii de siguranță, am spus: „Sunt pe moarte!” și, sincer, când aveți vezica urinară plină de forța G pe care o trageți, este incomod! Și atunci când trageți de acea forță G, pur și simplu nu vă puteți concentra asupra slujbei dvs..”