X

Lansarea DACIA Bigster se Apropie, Cand si Unde va fi Dezvaluit Noul SUV Romanesc

DACIA Bigster este, dupa parerea mea, una dintre cele mai asteptate masini care urmeaza sa fie lansate in 2024, iar asta pentru ca vorbim despre un SUV care va fi extrem de atragator pentru foarte multa lume, in special din cauza raportului pret-performante. Dupa cum v-am spus deja acum cateva luni, DACIA a decis sa inceapa testarea DACIA Bigster in Romania, masina fiind filmata in Covasna, cu putin timp inainte ca DACIA Duster 2024 sa fie lansat pe piata.

DACIA Bigster a existat pana acum doar pe baza de concept, fara ca vreo masina fizica sa fie pusa la dispozitia cuiva pentru testare, insa in toamna lucrurile se vor schimba radical, pentru ca lansarea oficiala este asteptata. Probabil ca putini isi imagineaza ca DACIA va rata ocazia de a prezenta DACIA Bigster la salonul auto de la Paris, acolo unde se aduna cei mai mari producatori auto din lume cu modele noi, iar compania romaneasca nu va dezamagi.

Lansarea DACIA Bigster se Apropie, Cand si Unde va fi Dezvaluit Noul SUV Romanesc

DACIA Bigster ar trebui sa fie dezvaluita la salonul auto de la Paris, care va avea loc intre 14 si 20 octombrie 2024, iar eu cred ca informatiile neoficiale de pana acum se vor dovedi adevarate, iar versiunea finala a masinii isi va face debutul atunci. Avand in vedere ca DACIA Bigster reprezinta un salt atat de important pentru DACIA, consider ca salonul auto de la Paris este locatia perfecta in care masina sa-si faca debutul international, asa ca asteptarile sunt mari.

DACIA Bigster ar urma sa fie doar dezvaluita in cadrul salonului auto de la Paris, iar asta pentru ca, lansarea in reprezentante ar trebui sa aiba loc undeva prin prima parte a anului 2025, inainte ca noile reglementari privind EURO 7 sa intre in vigoare. V-am spus deja in cateva randuri ca DACIA Bigster va fi lansata inainte ca EURO 7 sa intre in vigoare, DACIA incercand sa evite acest moment, pentru a putea lansa o masina cat mai ieftina.

DACIA Bigster va fi o masina foarte cautata, va fi o masina pe care multi vor dori sa o vada si sa o testeze, dar ramane de vazut si care va fi pretul noului SUV, pentru ca si aici asteptarile sunt extrem de mari ca masina sa fie accesibila, din toate punctele de vedere.

This post was last modified on mai 31, 2024, 12:19 PM 12:19

Disqus Comments Loading...