X

Vestea Oficiala a DIGI Romania de ULTIM MOMENT, ce este GRATUIT Timp de o Luna de Zile

DIGI Romania pune in atentia a milioane de clienti din toata Romania ceea ce a hotarat sa dea gratuit acum, iar asta pentru ca vorbim despre o masura pe care ar trebui sa o cunoasca multa lume care beneficiaza de serviciile sale. Avand in vedere ca Roland Garros se desfasoara in momentul de fata, iar cei de la DIGI Romania au capacitatea de a transmite in format 4K meciurile la care participa jucatorii de tenis, a decis sa ne faca o surpriza buna.

DIGI Romania ofera gratuit timp de o luna de zile acces la meciurile de la Roland Garros in format 4K, decizia pe care compania romaneasca o pune in aplicare fiind una foarte buna si cred ca accesul la o tehnologie noua pentru clienti va facilita cresterea ratei de adoptare. Vorbim despre capacitatea de a vedea televiziune in format 4K pe televizoarele compatibile, prin asta DIGI Romania ne permite sa ne bucuram de imagini de calitate foarte ridicata din Franta.

Vestea Oficiala a DIGI Romania de ULTIM MOMENT, ce este GRATUIT Timp de o Luna de Zile

DIGI Romania nu e la prima campanie de acest gen, pentru ca vrea sa convinga un numar cat mai mare de clienti sa activeze extraoptiunea 4K, foarte ieftina, care ne permite sa vedem o varietate de continut la rezolutie foarte inalta acum. Chiar daca televiziunile comercaile principale nu transmit in format 4K, DIGI Romania le permite fanilor sportului sa vada o gama extrem de variata de competitii la calitate foarte inalta, pe propriile televizoare.

DIGI Romania ne spune ca trebuie sa avem televizoare compatibile pentru formatul 4K de transmisie si v-am spus in repetate randuri ca daca nu aveti un televizor compatibil, nu veti putea vedea absolut nimic pe televizorul vostru. In opinia mea, merita incercata aceasta tehnologie, mai ales ca este disponibila gratuit timp de o luna de zile pentru toata lumea, deci nu aveti motive sa nu incercati sa vedeti continutul transmis prin DIGI 4K chiar acum.

DIGI Romania explica pe website-ul sau tot ceea ce ar trebui sa stim cu privire la transmisiunile sale in format 4K, dar si cum putem sa activam totul pe propriul televizor, asa ca nu trebuie decat sa intrati acolo pentru a afla toate informatiile.

This post was last modified on mai 31, 2024, 1:54 PM 13:54

Disqus Comments Loading...