Contractul Semnat de Nicusor Dan, cu Masuri de ULTIM MOMENT pentru Intregul Bucuresti

Nicusor Dan a anuntat semnarea unui nou contract de ultim moment foarte important pentru intregul Bucuresti, iata ce anunta primarul general.

Contractul Semnat Nicusor Dan Masuri ULTIM MOMENT Intregul Bucuresti

Nicusor Dan, primarul Capitalei, a anunțat cu entuziasm semnarea contractului pentru finalizarea obiectivului de investiții Penetrație Prelungirea Ghencea – Domnești și Supralărgire Bulevardul Ghencea. Acest contract important include achiziția serviciilor de proiectare pentru actualizarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor necesare.

Obiectivul principal este finalizarea lucrărilor începute, dar și inițierea etapelor următoare ale proiectului, cum ar fi realizarea unei linii de tramvai și amenajarea unei parcări de tip Park & Ride. „După finalizarea acestor lucrări, vom asigura o circulație fluentă pe patru benzi de la terminalul tramvaiului 41 până la șoseaua de centură a Capitalei (DNCB),” a declarat Nicusor Dan.

Nicusor Dan a subliniat importanța acestui proiect pentru decongestionarea traficului și îmbunătățirea infrastructurii rutiere a Bucureștiului. Recent, a fost deschisă circulația pe tronsonul dintre strada Brașov și terminalul tramvaiului 41, după extinderea la patru benzi pe această porțiune a Bulevardului Ghencea.

Pe lângă îmbunătățirile infrastructurale, Bucureștiul se pregătește să sărbătorească Ziua Copiilor într-un mod deosebit. În acest sfârșit de săptămână, evenimentul „Străzi Deschise, București – promenadă urbană” va transforma Calea Victoriei și strada Bârcă din sectorul 5 într-un veritabil Festival al Copilăriei.

Locuitorii Capitalei vor putea să se bucure de expoziții de fotografie, instalații de artă interactivă, spectacole de teatru de animație, acrobații, jocuri ale copilăriei, concerte și activități sportive distractive.

Printre evenimentele notabile organizate de Ziua Copiilor se numără spectacolul „Cei trei purceluși” prezentat de Teatrul Excelsior, atelierul de teatru pentru copii „Turtița năzdrăvană” al Teatrului Ion Creangă, și spectacolul de teatru de păpuși „Capra cu trei iezi” prezentat de Teatrul de Animație Țăndărică.

De asemenea, vor avea loc demonstrații de arte marțiale, ateliere de creație organizate de Administrația Parcului Natural Văcărești și spectacolul-lectură „Copilăria marilor muzicieni” al Teatrului Odeon.

Aceste inițiative reflectă eforturile administrației de a îmbina modernizarea infrastructurii rutiere cu promovarea activităților culturale și recreative, aducând un suflu nou și vibrant în viața locuitorilor Bucureștiului.