X

Dezvaluirile Oficiale ING Romania cu un Anunt de ULTIM MOMENT care Vizeaza Clientii Romani

ING Romania, una dintre bancile comerciale de top din Romania la ora actuala, aduce in atentia a milioane de romani o serie de dezvaluiri foarte importante cu privire la serviciile pe care le ofera, dar si cu privire la ceea ce fac romanii cu banii lor. Mai exact, cei de la ING Romania vorbesc despre economiile pe care romanii le-au facut in ultimul an de zile, informatii despre care ar trebui sa stie un numar foarte mare de oameni din toat atara.

ING Romania spune ca in 2023 clientii sai din Romania au economisit cu 43% mai mult decat in cursul anului 2022, iar cu aceasta ocazie lanseaza un indemn foarte important pentru oameni sa fie atenti la economiile pe care le fac. Cu ocazia acestui anunt important, cei de la ING Romania confirma deasemenea integrarea in cadrul Home’Bank a unui sistem care ne permite sa vedem cum cheltuim banii in fiecare luna, in baza tranzactiilor facute.

Dezvaluirile Oficiale ING Romania cu un Anunt de ULTIM MOMENT care Vizeaza Clientii Romani

ING Romania spune ca vrea sa ajute romanii sa afle mai usor unde se duc lunar banii pe care-I au in conturi, astfel ca Home’Bank ofera acum statistici relevante cu privire la platile inregistrate in conturile noastre, in functie de tipurile de achizitii facute. Daca aveti aplicatia Home’Bank pentru iPhone si Android, sau acces la platforma Home’Bank a celor de la ING Romania, atunci poate ca ati vazut deja meniul special disponibil acum.

ING Romania spune ca platforma sa Home’Bank afiseaza statistici de cheltuieli pe 12 categorii: Investiții & Asigurări, Rată credite, Retrageri ATM, Servicii, Timp Liber & Educație, Transferuri, Taxe & Comisioane, Cumpărături, Transport, Călătorii, Utilități și Alte plăți. De fiecare data cand cumparam ceva, ING Romania va inregistra cheltuielile noastre intr-una dintre aceste categorii si ne va afisa statistici detaliate cu privire la modurile in care ne cheltuim banii.

ING Romania explica mai multe despre acest sistem direct pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de ceea ce se intampla, atunci e bine sa cititi pe website-ul bancii informatiile importante care ne sunt aduse in atentie chiar acum.

This post was last modified on iun. 1, 2024, 1:25 PM 13:25

Disqus Comments Loading...