X

Formula 1: Momentele de GROAZA prin care a Trecut Lewis Hamilton, cat de Aproape a fost de Moarte

Formula 1 este un sport care pune multa presiune pe piloti si le pune vietile in pericol, insa in timpul unei confesiuni rare, Lewis Hamilton a dezvaluit un moment in care a crezut ca va muri, iar nu, nu vorbim despre o cursa la care a participat, ci despre un hobby de care se bucura in timpul liber, el povestind clipele de groaza prin care a trecut.

Formula 1 ii pune deseori viata in pericol lui Lewis Hamilton, insa pilotul britanic spune ca a simtit ca isi va pierde viata in timp ce facea surfing in Hawaii, confruntandu-se acolo cu valuri de 7 metri care l-au scufundat si au fost cat pe ce sa-l duca total la fundul apei, insa pilotul a reusit sa iasa la suprafata pentru a isi salva viata.

Formula 1 l-a ferit pe Lewis Hamilton de accidente grave, dar valurile din Hawaii l-au lovit puternic, spargandu-i placa de surfing si fortandu-l sa se lupte pentru a-si salva viata, experienta sa cu acest sport facandu-l sa reactioneze in cel mai bun mod posibil, pentru a nu fi tras la fund de catre apa, experienta in sine fiind una ingrozitoare pentru el.

“Cea mai mare pierdere pe care am avut-o a fost cu Kelly Slater la Pipeline (în Hawaii). Erau niște valuri de 7 metri. Când am început să încerc să vâslesc, am fost absorbit în această zonă mortala, practic. Sunt absorbit de el și mă întorc și văd acest set de patru valuri venind. În timp ce mi-am aruncat placa, m-am scufundat, am apucat reciful și am auzit acest val prăbușindu-mă în spatele meu.

Placa mi-a fost smulsă și s-a rupt în jumătate. M-am întors în sus, evident găfind după aer, și apoi urma următorul, așa că m-am întors și am prins din nou reciful. Și apoi a venit un alt val, așa că am făcut asta de trei ori. M-am ridicat, aproape că am rămas fără aer, aproape m-am înecat, dar am reușit să înot înapoi de acolo.”.

This post was last modified on iun. 1, 2024, 1:20 PM 13:20

Disqus Comments Loading...