X

Modelul Special de Masina DACIA care este Dezvoltat in Secret de Compania Romaneasca

DACIA lucreaza in secret in momentul de fata la un model special de masina, care cred ca va fi extrem de atractiv pentru foarte multi dintre oamenii care cumpara masinile companiei in momentul de fata, el reprezentand o punte de legatura intre doua modele populare. DACIA s-a uitat cu atentie la succesul mare pe care Sandero si Sandero Stepway l-au avut pe piata, iar acum vrea sa faca o masina care sa reprezinte o combinatie dintre cele doua.

DACIA vrea sa aduca pe piata un nou crossover care sa fie ceva mai mare decat Sandero Stepway, cu lungime de 4.20 metri, cu 10 centimetri mai mare decat a actualei masini, dar mai mica decat cea a Duster, cu care nu ar trebui sa concueze. DACIA vede ca exista o piata in care intre Sandero si Sandero Stepway ar trebui sa mai existe un model de masina, sau una care sa o inlocuiasca pe cea din urma, multi clienti putand fi interesati de un asemenea model.

Modelul Special de Masina DACIA care este Dezvoltat in Secret de Compania Romaneasca

DACIA a initiat proiectul pentru fabricarea acestei masini cu foarte mult timp in urma, insa el a avansat considerabil pana in momentul de fata, atat de mult incat lansarea este asteptata in 2027 si cred ca termenul este rezonabil pentru a o aduce pe piata. In opinia mea, DACIA are loc pentru a include mai multe masini in gama sa, mai ales ca piata cauta crossovers in momentul de fata, iar desi in Romania nu sunt extrem de populare, in centrul si vestul Europei, situatia e diferita.

DACIA ar putea folosi denumirea Stepway pentru acest nou crossover, iar aici consider ca ideea ar fi una buna, pentru ca brand-ul in sine este unul cunoscut, dar desigur ca exista riscul de confundare cu Sandero Stepway, vandut acum. Cred deasemenea ca viitorul model de masina DACIA va fi disponibil in versiune hibrida mai mult ca sigur, daca va fi lansat in 2027, insa e putin probabil sa vedem o versiune 100% electrica, asa cum se astepata unii.

DACIA nu va face trecerea la masini 100% electrice pana foarte aproape de termenul limita pentru productia masinilor cu combustie, adica 2035, pentru ca fabricarea masinilor de acest gen nu este ieftina, deci ar creste foarte mult preturile masinilor sale.

This post was last modified on iun. 1, 2024, 12:40 PM 12:40

Disqus Comments Loading...