X

Serviciul Special al Vodafone de care Nu Stiau Foarte Multi dintre Clientii Romani

Vodafone, unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, le ofera clientilor din toata tara un serviciu special despre care foarte multi nu stiu, iar asta pentru ca nu e tocmai unul promovat de catre operator. Cred ca acesta poate fi un serviciu care poate fi extrem de util pentru romani, in special in contextul actual al fraudelor constante din domeniul online, el permitand verificarea unei firme direct la ANAF.

Vodafone explica in cadrul unei pagini speciale de pe website-ul sau, ca prin intermediul unui SMS trimis la numarul scurt 1300 putem obtine informatii publice despre o anumita companie care activeaza in Romania, daca ea exista cu adevarat. In opinia mea, verificarile de acest gen ne pot spune foarte rapid daca o anumita companie care vrea sa ne vanda ceva, este inregistrata in Romania, sau daca macar exista, Vodafone putand sa ne ajute sa nu fim pacaliti online, de exemplu.

Serviciul Special al Vodafone de care Nu Stiau Foarte Multi dintre Clientii Romani

Vodafone spune ca, in baza unei solicitari de acest gen, pe baza Identificatorului Fiscal/CUI-ului companiei, putem afla denumiea reala a companiei, daca este platitoare de TVA, daca este activa si poate oferi servicii/vinde produse, sau daca are TVA la incasare, plus codul de siguranta ANAF. Oricine poate sa obtina aceste informatii cu ajutorul Vodafone si a unui SMS trimis la 1300, iar eu cred ca in unele situatii merita sa profitam de serviciile de acest gen.

Vodafone percepe o taxa de 15 eurocenti pentru a furniza acest serviciu in Romania, deci e important sa profitam de el, atat timp cat este disponibil, pentru ca ne poate fi de mare ajutor intr-o varietate de momente in care am putea avea nevoie. Nu stiu daca alti furnizori de servicii de telecomunicatii au un serviciu similar cu cel pe care-l are Vodafone, dar as tinde sa cred ca nu, insa exista si alte solutii pentru a afla aceste informatii.

Vodafone are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la felul in care functioneaza sistemul, asa ca daca sunteti dornici sa aflati mai multe despre el, stiti unde trebuie sa mergeti pentru a vedea totul si a afla daca e util pentru voi.

This post was last modified on iun. 1, 2024, 1:36 PM 13:36

Disqus Comments Loading...