AVERTISMENTUL Alimentar Oficial Kaufland de ULTIM MOMENT pentru Toti Clientii din Romania

Kaufland este in centrul unui avertisment alimentar al ANSVSA de ultim moment pentru toti clientii din Romania, ce trebuie sa stie romanii acum.

AVERTISMENTUL Alimentar Oficial Kaufland ULTIM MOMENT Toti Clientii Romania

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania la ora actuala, este in centrul unui avertisment alimentar, despre care trebuie sa stie foarte multi romani, pentru ca vorbim despre rechemarea unui produs vandut in tara. Kaufland vinde o gama extrem de larga de produse in momentul de fata, insa printre ele e oricand posibil sa fie unele cu probleme, asa cum se intampla acum, iar ANSVSA a emis un avertisment oficial.

Kaufland a pus la vanzare un produs numit FISHMANN FILE DE SOMN AFUMAT LA CALD, care a fost retras de catre producator, din cauza suspiciunii ca produse pot fi infectate cu Listeria Monocytogenes, astfel ca este recomandata evitarea consumarii lor. Conform avertismentului pe care ANSVSA le-a emis, producatorul care vinde acest produs prin magazinele Kaufland din Romania, le cere clientilor care l-au cumparat, sa nu il consume.

AVERTISMENTUL Alimentar Oficial Kaufland de ULTIM MOMENT pentru Toti Clientii din Romania

AVERTISMENTUL Alimentar Oficial Kaufland ULTIM MOMENT Toti Clientii Romania rechemare file somn
Rechemare ANSVSA pentru FISHMANN FILE DE SOMN AFUMAT LA CALD de la Kaufland.

Kaufland primeste acest produs inapoi, daca l-am cumparat din oricare dintre locatiile din tara, returnarea putand fi facuta chiar daca nu mai avem bonul de cumparaturi, iar asta deoarece vorbim despre o rechemare voluntara a producatorului. Asta inseamna ca trebuie doar sa mergem la unul dintre punctele de informare din magazinele Kaufland si vom primi inapoi banii pe acest produs, fara alte explicatii, pentru ca el face parte din lista de rechemari.

“Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul: Este posibila infectarea produselor cu Listeria Monocytogenes. Măsuri pe care trebuie să le ia consumatorul: Clienții care au achiziționat produsele cu datele de identificare de mai sus, sunt rugați sa returneze produsul la magazinul de unde l-au cumpărat. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere creată!”

Kaufland va reprimi inapoi produsele care fac parte din loturile L 700 150424 valabilitate 03.06.2024, L 700 290424 valabilitate 18.06.2024, L 700 140524 valabilitate 03.07.2024, L 700 210524 valabilitate 10.07.2024, care au gramajul de 100g. Daca aveti un produs dintr-un alt lot, atunci teoretic nu ar trebui sa fie probleme cu el, dar e bine sa mergeti la Kaufland pentru a intreba acest lucru inainte de a il consuma, pentru a nu risca sa va infectati.

Kaufland respecta retragerile facute de catre producatorii pentru diverse produse pe care le are la vanzare, asa ca e bine sa ascultam si noi de ele, pentru a fi mereu in siguranta si a nu risca sa ne infectam, atunci cand producatorii au probleme de productie.