X

Formula 1: Surprinzator Gest al Mercedes privind Lewis Hamilton, Anuntul de ULTIM MOMENT al Echipei

Formula 1 continua sa fie plina de controverse, dupa ce directorul Mercedes, Toto Wolff, a recunoscut ceva ce putini se asteptau sa auda de la el, mai exact faptul ca, in opinia sa, Lewis Hamilton are capacitatea de a castiga un nou titlu mondial, si la varsta sa, daca Ferrari ii da o masina competitiva, cum nu a reusit echipa condusa de el.

Formula 1 ne-a aratat in diverse randuri cat de mare este nivelul de competitivitate, iar Mercedes nu a reusit sa tina pasul cu Red Bull in materie de masini, Lewis Hamilton pierzand cursa, dupa cursa, in fata lui Max Verstappen, insa chiar si Mercedes are capactatea de a recunoaste ca pilotul britanic e tinut in loc de masinile care ii sunt oferite.

Formula 1 i-ar mai putea oferi sanse lui Lewis Hamilton sa castige campionate mondiale, insa totul va depinde de posibilitatea ca Ferrari sa ii ofere ceea ce Mercedes nu a reusit, masini care sa ii permita sa isi puna in valoare talentul, asa ca ramane sa vedem in ce masura se va intampla acest lucru, sau finalul sau de cariera va fi lipsit de vreun nou titlu.

“Dacă Ferrari este capabil să-i ofere lui Lewis o mașină competitivă, el poate câștiga un campionat mondial. Nu există nicio îndoială în acest sens. Voi avea întotdeauna o relație personală cu Lewis și voi privi înapoi la vremurile grozave, din punct de vedere profesional și personal.

Când Lewis se mută la Ferrari devine un concurent, dar îi voi urez mereu zile fericite. A spus că va rămâne și apoi a decis să plece. Dar oamenii se răzgândesc și circumstanțele se schimbă și trebuie să respecți asta.”

This post was last modified on iun. 2, 2024, 1:05 PM 13:05

Disqus Comments Loading...