Karl Nehammer Dezvaluie Planurile Oficiale de ULTIM MOMENT care vor Intarzia Aderarea Romaniei la Schengen

Karl Nehammer dezvaluie planurile oficiale de ultim moment, prin Gerhard Karner, care vor intarzia finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Karl Nehammer Dezvaluie Planurile Oficiale ULTIM MOMENT Intarzia Aderarea Romaniei Schengen

Karl Nehammer a stabilit deja planurile importante pentru Austria, care vor intarzia, din pacate, finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, iar prin intermediul ministrului Gerhard Karner dezvaluie cum vrea sa protejeze in continuare tara cu mai multe controale la granitele terestre si masuri care sa faca tara mai putin atractiva pentru migranti.

Karl Nehammer nu vrea sa renunte la a-si pazi cu strictete granitele terestre, cancelarul din Austria parand sa-i fi ordonat ministrului Gerhard Karner sa faca in continuare tot ceea ce poate pentru a reduce la maxim numarul de cereri de azil inregistrate de catre tara, finalizarea aderarii Romaniei la Schengen fiind in continuare dependneta de ambitiile sale.

Karl Nehammer vrea sa ramana cu un control total asupra oamenilor care intra pe teritoriul Austriei, iar cancelarul de la Viena il directioneaza pe Gerhard Karner sa mentina controalele terestre, chiar daca un nou pact privind azilul si migratia a fost agreat, iar finalizarea aderarii Romaniei la Schengen pare mai dificila ca oricand, in aceste conditii.

“Problema azilului vizează responsabilitatea națională și internațională. Fluxurile de refugiați sunt adesea controlate masiv la nivel internațional din cauza influențelor politice. În prezent știm că cetățenii sirieni care ajung în Austria provin în principal din tabere de refugiați – nu din Siria.

Pur și simplu trebuie să iei măsuri, trebuie să faci înțelegeri cu țările în care se află aceste tabere. Și nu cred în arunca paie pe foc. Acest lucru nu va împiedica o singură persoană să vină în Austria și să solicite azil. Acest lucru este posibil numai cu controale la frontieră, proceduri rapide, cooperare cu țări terțe sigure – un pachet de măsuri. a declarat ministrul Gerhad Karner.”