X

Masura Oficiala ENGIE si Cererea de ULTIM MOMENT Vizand Clientii din Romania

ENGIE, una dintre companiile de energie principale din Romania, pe care zilnic milioane de romani se bazeaza pentru furnizarea de energie electrica si gaze naturale, le pune in imediata atentie a clientilor o masura pe care ar trebui sa o puna in aplicare. ENGIE vorbeste despre beneficiile foarte importante pe care le ofera factura electronica pentru romanii care vor sa scape de problema greutatii cu care pot vedea rapid facturile care le-au fost emise.

ENGIE explica in cadrul mesajului de mai jos cat de usor poate fi activata primirea facturii electronice pentru locatia de consum pe care o avem, dar si beneficiile pe care utilizarea acestei metode de aflare a sumelor de plata, o poate avea pentru noi. Dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai jos, ENGIE ne permite sa activam in doar cativa pasi factura electronica pentru contul nostru, iar aceasta poate fi vazuta extrem de usor si rapid de noi.

Masura Oficiala ENGIE si Cererea de ULTIM MOMENT Vizand Clientii din Romania

ENGIE ne trimite in fiecare luna prin email factura electronica, astfel incat noi avem posibilitatea de a vedea in doar cateva secunde cat avem de platit pentru consumul inregistrat la companie, fara a mai fi nevoie sa asteptam pana cand factura este livrata acasa. Mai mult decat atat, in cadrul website-ului sau, sau a aplicatiei ENGIE pentru iPhone si Android, putem sa vedem foarte rapid si istoricul tuturor facturilor care ne-au fost emise pana acum.

ENGIE spune ca putem sa si platim rapid facturile din platforma sa online, ori prin intermediul aplicatiei pentru iPhone si Android, deci avem la dispozitie metode foarte rapide de a face platile pentru orice fel de facturi care na-u fost emise. Practic, ENGIE ne pune la dispozitie ustensilele necesare pentru a ne bucura de plata rapida a facturilor, oricand avem nevoie de asta, insa e nevoie sa avem un cont inregistrat in platforma sa online.

ENGIE are pe website-ul sau toate detaliile necesare pentru ca noi sa ne facem un cont in cadrul acestei platforme, iar asta inseamna ca noi putem sa ne bucuram de o serie de servicii care in mod normal nu sunt disponibile pentru noi.

This post was last modified on iun. 2, 2024, 12:40 PM 12:40

Disqus Comments Loading...