X

Modelul Special al DACIA Duster, pe care DACIA Nu Vrea sa il Lanseze pe Piata

DACIA Duster, cel mai popular SUV romanesc ale carui vanzari uimesc intreaga lume, a fost recent lansat intr-o versiune noua, care se bucura de un succes extrem de mare, iar asta pentru ca DACIA inca stie cum sa faca masini extrem de atractive. Desi noul model al DACIA Duster abia a ajuns in reprezentantele din Romania, oamenii vorbesc deja despre viitoare modele, iar unul special, pe care multi si-ar dori sa il vada, nu va ajunge sa fie lansat curand.

DACIA Duster nu va fi lansat intr-o versiune cu 7 locuri, asa cum este de asteptat sa vede o versiune a Bigster la un moment dat, iar asta pentru ca planurile DACIA sunt de a separat cele doua masini din foarte multe puncte de vedere, asa cum este si normal. Stiti deja ca Bigster va fi lansat de catre DACIA in 2024, dar numai intr-o versiune cu 5 locuri, una cu 7 locuri fiind pregatita pentru anii urmatori, insa DACIA Duster nu face parte din aceste planuri.

Modelul Special al DACIA Duster, pe care DACIA Nu Vrea sa il Lanseze pe Piata

DACIA Duster este o masina mai mica decat Bigster, insa mai mica inclusiv decat modelul MCV cu 7 locuri, care avea cu aproximativ 15 – 17 centimetri in plus la lungime, iar asta a permis adaugarea a inca 2 locuri suplimentare pentru calatori. Desi in Romania nu exista foarte multi oameni care cumpara masini cu 7 locuri, in restul Europei exista multi clienti pentru modele de acest gen, iar DACIA Duster nu va face parte din aceasta familie de masini ale DACIA.

DACIA Duster este totusi o masina foarte versatila, capabila sa fie condusa atat pe drumurile publice, cat si in afara acestora, dar cu toate acestea ea va fi diferentiata de Bigster prin destule caracteristici, inclusiv aceasta privind numarul de calatori care pot fi transportati. N-ar trebui sa fie o surpriza prea mare acest lucru, iar asta pentru ca DACIA n-a zis vreodata ca ar avea intentia de a oferi DACIA Duster posibilitatea de a transporta 7 calatori, asa ca probabil putina lume ar trebui sa fie surprinsa.

DACIA Duster abia a fost lansata, iar un model nou nu este asteptat prea curand, mai ales ca si versiunea hibrida este oferita deja la vanzare, deci vom vedea care vor fi planurile de viitor ale celor de la DACIA pentru masinile pe care le va vinde.

This post was last modified on iun. 2, 2024, 6:27 PM 18:27

Disqus Comments Loading...