X

Problemele Oficiale ELECTRICA si Anunturile de ULTIM MOMENT in Atentia Romanilor

ELECTRICA ne confirma in mod oficial o serie de probleme importante cu care se confrunta la ora actuala, marele grup de energie din Romania aducand in atentia clientilor sai ceea ce se intampla in cateva dintre judetele in care furnzieaza energie electrica. In baza informatiilor pe care ELECTRICA le are publicate in harta privind incidentele din reteaua sa de furnizare a energiei electrice, vorbim desore intreruperi accidentale ale furnizarii in multiple judete.

ELECTRICA ne spune ca in judetele Mures, Alba, Sibiu, Covasna, Prahova, Dambovita, Buzau si Galati, exista intreruperi accidentale pentru furnizarea de energie electrica, fiind trimise echipe pentru a incerca sa rezolve problemele in cel mai rapid mod. Din pacate, in toate aceste locatii, cei de la ELECTRICA nu listeaza vreun termen de repunere in functiune a furnizarii de energie electrica, astfel ca nimeni nu stie cand anume s-ar putea intampla acest lucru.

Problemele Oficiale ELECTRICA si Anunturile de ULTIM MOMENT in Atentia Romanilor

ELECTRICA afiseaza in cazul intreruperilor programate informatii cu privire la momentul in care furnizarea de energie electriva va reveni la normal, dar in cazul acestor incidente se pare ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Avand in vedere ca nu este listat vreun termen pentru reluarea furnizarii de energie electrica, in momentul de fata cei de la ELECTRICA afiseaza doar ca este indisponibil vreun termen pentru acest lucru si nimic mai mult.

ELECTRICA are deasemenea in multe alte judete intreruperi programate pentru furnizarea de livrare a energiei electrice, in acele cazuri fiind afisate informatii cu privire la momentul de la care furnizarea isi va relua cursul normal. In toate judetele in care ELECTRICA furnizeaza energie electica, exista intreruperi programate ale furnizarii de energie electrica, dar macar stim cand anume situatia va reveni la normal, chiar daca in unele cazuri e nevoie de multe ore.

ELECTRICA actualizeaza in mod constant hata cu informatii privind incidentele in furnizarea de energie electrica in reteaua sa, astfel ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii, nu trebuie decat sa o verificati si pentru locatia voastra.

This post was last modified on iun. 2, 2024, 8:56 PM 20:56

Disqus Comments Loading...