X

EURO 2024 iti Aduce de la LIDL Romania o Serie de Surprize GRATUITE in Magazinele din Tara

LIDL Romania vine cu o surpriză de proporții pentru toți fanii fotbalului intr-o perioadă în care toată Europa se pregătește pentru cea mai așteptată competiție fotbalistică, UEFA EURO 2024, din Germania. Campania “Să înceapă joaca cu Lidl!” îți oferă șansa de a câștiga premii impresionante prin simpla participare la un concurs pe rețelele sociale.

LIDL Romania spune ca participarea este simplă și la îndemâna oricui! Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu la postarea oficială a concursului pe pagina de Facebook LIDL Romania, răspunzând la cerința „Dă-i tag cuiva cu care te vei uita la meciurile UEFA EURO 2024 din vară”. Nu uita să etichetezi cel puțin o persoană și să adaugi hashtag-ul #ConcursLidl în comentariul tău.

De ce să participi? Cu cât mai multe comentarii lași, cu atât mai multe șanse ai să câștigi unul dintre premiile oferite de LIDL Romania. Avand in vedere ca vorbim despre zeci de premii oferite, merita sa fii atent la aceasta promotie, pentru a fi sigur ca ai o sansa reala de castig.

EURO 2024 iti Aduce de la LIDL Romania o Serie de Surprize GRATUITE in Magazinele din Tara

Fiecare comentariu trebuie să respecte toate condițiile de mai jos pentru a fi valid:

  • Să răspundă la cerința „Dă-i tag cuiva cu care te vei uita la meciurile UEFA EURO 2024 din vară”;
  • Să eticheteze cel puțin o persoană;
  • Să includă hashtag-ul #ConcursLidl;
  • Să fie postat în perioada 01.06.2024 (ora 12:00) – 05.06.2024 (ora 23:59).
  • Nu uita să completezi și formularul de contact până pe 05.06.2024 (ora 23:59) pentru a finaliza participarea ta.

LIDL Romania își dorește să aducă bucurie și entuziasm în casele românilor în timpul UEFA EURO 2024. Prin acest concurs, Lidl România oferă oportunitatea de a intra în atmosfera competiției și de a câștiga premii speciale, numai bune pentru a sărbători victoriile echipelor favorite.

Nu rata această ocazie unică! Intră pe pagina de Facebook LIDL Romania, participă la concurs și trăiește emoția UEFA EURO 2024 alături de cei dragi. Cu LIDL Romania, fiecare meci devine o sărbătoare! Fii parte din magia UEFA EURO 2024 și bucură-te de fotbal alături de LIDL Romania!

This post was last modified on iun. 3, 2024, 1:12 AM 01:12

Disqus Comments Loading...