Motivul din Cauza Caruia DACIA Bigster va fi Diferita fata de Versiunea Concept a DACIA

DACIA Bigster va fi diferita in versiunea finala, fata de modelul concept prezentat de catre DACIA, iata ce motiv sta la baza acestor schimbari.

Motivul Cauza Caruia DACIA Bigster Diferita fata Versiunea Concept DACIA

DACIA Bigster este deja in proces de testare publica inainte de marea lansare, programata pentru toamna acestui an de catre cei de la DACIA, cel mai probabil la salonul auto de la Paris, insa ceea ce stim acum despre masina, urmeaza sa se schimbe. Prezentat in 2021 sub forma de concept, DACIA Bigster a evoluat in ultimii 3 ani de zile, iar in momentul lansarii este de asteptat sa fie diferit intr-o buna masura in comparatie cu ceea ce am vazut atunci.

DACIA Bigster a fost gandit sub conducerea lui Alejandro Mesonero-Romano si David Durand, dar ambii sunt succedati de Miles Nürnberger, iar plecarile lor au generat si schimbari in ceea ce a facut DACIA cu privire la noul sau SUV. Asta inseamna ca viziunea pe care DACIA a avut-o pentru DACIA Bigster in 2021 s-a schimbar, nu se stie cat de mult si cum vom resimti asta in design-ul masinii, dar este de asteptat ca unele modificari sa existe totusi.

Motivul din Cauza Caruia DACIA Bigster va fi Diferita fata de Versiunea Concept a DACIA

DACIA Bigster va fi destul de similara cu noul Duster, iar asta pentru ca DACIA face economie si cand vine vorba despre design-ul SUV-urilor sale, preferand sa foloseasca o serie de caracteristici principale similare, fara a investi prea mult in dezvoltarea design-ului. DACIA Bigster va fi totusi mai mare decat modelul actual de SUV al DACIA, mai ales ca urmeaza sa fie disponibila si intr-o versiune cu 7 locuri, iar pentru a acomoda atat de multe persoane, e nevoie de spatiu.

DACIA Bigster nu ar trebui sa vina cu schimbari majore pe partea de tehnologie, iar asta deoarece asteptarile actuale sunt ca masina sa aiba cam tot ceea ce vedem pe Duster, deoarece DACIA tine foarte mult la pastrarea pretului de productie la un nivel redus. Desigur ca DACIA Bigster va respecta toate prevederile legale in materie de siguranta rutiera, ceva perfect normal, insa nu vor exista echipari extravagante, ca la alte modele concurente.

DACIA Bigster va fi dezvaluita in mod oficial in toamna, poate la Paris, dar lansarea oficiala in reprezentante nu ar trebui sa aiba loc pana in primavara anului 2024, cel putin in baza informatiilor existente cu privire la planurile pe care le are compania.