Strategia Oficiala ING Bank de ULTIM MOMENT cu un Mesaj pentru Clientii Romani

ING Bank a dezvaluit strategia sa oficiala de ultim moment, cu un mesaj foarte important pentru toti clientii romani, ce ne aduce in atentie.

Strategia Oficiala ING Bank ULTIM MOMENT Mesaj Clientii Romani

ING Bank, unul dintre principalele grupuri financiare care activeaza in Romania cu mare succes la ora actuala, a decis sa puna in aplicare o noua strategie, foarte interesanta, prin care vrea sa ii invete pe tineri cum sa se protejeze de fraudele online. Pentru ca tinerii sunt atrasi de jocuri, in special de Fortnite, cei de la ING Bank s-au gandit sa creeze o insula speciala in cadrul lumii virtuale pe care Epic Games a gandit-o pentru milioane de gameri.

ING Bank vorbeste intr-o noua informare oficiala despre felul in care gamerii romani pot sa se bucure de jocul Fornite in timp ce invata cum sa se protejeze de fraude, dar in acelasi timp sa castige si premiile pe care le ofera banca. Dupa cum spune ING Bank in cadrul informarii sale, pana pe 15 iunie toti jucatorii de Fortnite care ajung pe insula sa si participa la misiunile gandite de catre banca, au sansa de a castiga o serie de premii interesante.

Strategia Oficiala ING Bank de ULTIM MOMENT cu un Mesaj pentru Clientii Romani

ING Bank a gandit misiuni care sa ne ajute sa invatam cum sa ne protejam de fraudele online, iar daca le parcurgem cu succes, atunci avem sansa de a castiga 3 kituri de gamer cu mouse, casti si tastatura, ori unul dintre cele 10 premii a cate 1.000 vBucks. Indiferent de ce fel de premiu veti castiga, cred ca sunteti de acord cu mine cand spune ca merita sa incercati misiunile pe care cei de la ING Bank le-au gandit, mai ales ca ele sunt si educationale, in final.

ING Bank incearca o metoda noua prin care sa atraga atentia tinerilor din intreaga lume, iar din moment ce Fortnite este un joc atat de popular, ideea in sine este una extrem de buna, asa ca e posibil si ca multi tineri sa profite de ea. Insula pe care ING Bank a creat-o in cadrul Fortnite poate fi gasita de catre oricine, in orice moment, asa ca nu trebuie decat sa intram in joc si sa vedem unde o putem gasi pentru a ne bucura de tot.

ING Bank are mai multe detalii despre fraudele online publicate pe website-ul sau, impreuna cu o varietate de informatii legate de modalitatile prin care ne putem proteja pentru a nu fi afectati de ele, asa ca merita sa le avem in vedere.