X

Karl Nehammer Dezvaluie Oficial Planul Austriei de ULTIM MOMENT ce Ajuta Finalizarea Aderarii Romaniei la Schengen

Karl Nehammer i-a permis ministrului de interne Gerhard Karner sa dezvaluie planul Austriei de ultim moment care poate ajuta la finalizarea aderarii Romaniei la Schengen, iar asta pentru ca urmeaza sa fie redusa substantial atractivitatea cererii de protectie prin azil in cadrul acestei tari, o masura care va avea un impact major pe termen lung.

Karl Nehammer incearca de mult sa reduca atractivitatea Austriei pentru migranti, iar acum va impune oferirea de carduri personale migrantilor, cu banii oferiti ca ajutor social, ei neputand fi retrasi la bancomate, sau trimisi in alte tari, deci trebuie folositi local, ceea ce poate redirectiona migrantii spre alte tari, ajutand finalizarea aderarii Romaniei la Schengen.

Karl Nehammer face tot ceea ce poate pentru a face Austria cat mai putin atractiva pentru migrantii care ajung pe teritoriul european, iar daca ei nu mai ajung pe teritoriul austriac, atunci poate ca finalizarea aderarii Romaniei la Schengen va fi permisa prin ridicarea veto-ului impus in anul 2022 de catre cancelarul austriac.

“Fiecare solicitant de azil cu vârsta de peste 14 ani ar trebui să primească un card personal. Sunt planificate achiziții la nivel național, implementarea fiind programată să înceapă în 2025. Statele federale decid dacă îl introduc. Retragerile de numerar să fie limitate cât mai mult posibil. Ministrului de Interne i se cere să se asigure că se face o propunere de dezvoltare juridică.

Si tehnică a unui sistem de carduri de plată la nivel austriac în asistența primară, luând în considerare experiențele din sistemele existente și proiectele pilot.  Toate serviciile de bază ar trebui să fie grupate pe un singur card. Scopul este, printre altele, de a preveni utilizarea abuzivă a sistemului, adică transferul de bani în străinătate.”

This post was last modified on iun. 4, 2024, 6:24 PM 18:24

Disqus Comments Loading...