X

Proiectele Oficiale Adoptate de Simona Bucura-Oprescu, cu Masuri de ULTIM MOMENT pentru Romania

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a condus cea mai recenta sedinta de lucru a, Comisiei Tehnico-Economice a Ministerului Muncii și Solidarității Sociale (MMSS), care a aprobat patru proiecte majore de investiții destinate îmbunătățirii condițiilor pentru angajații și beneficiarii serviciilor oferite de instituțiile teritoriale din subordinea sa.

Simona Bucura-Oprescu a prezidat adoptarea urmatoarelor proiecte:

  • Reabilitarea și consolidarea clădirii Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități din București – O inițiativă menită să asigure condiții optime și accesibile pentru persoanele cu dizabilități care beneficiază de serviciile acestei autorități.
  • Consolidarea, reabilitarea și extinderea sediului Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș, care găzduiește și Casa Județeană de Pensii – Această investiție va contribui la îmbunătățirea funcționalității și accesibilității pentru toți cetățenii județului Argeș.
  • Renovarea energetică a clădirii Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Maramureș – Un proiect ce vizează creșterea eficienței energetice și reducerea costurilor de întreținere, beneficiind astfel atât instituția, cât și utilizatorii serviciilor sale.
  • Reabilitarea termică a sediului Inspectoratului Teritorial de Muncă Sălaj – Această inițiativă va contribui la crearea unui mediu de lucru mai confortabil și mai eficient energetic pentru angajați.

Simona Bucura-Oprescu a subliniat importanța acestor investiții, declarând: „Investițiile, care sunt finanțate atât din PNRR, cât și din Bugetul de stat, au rolul de a îmbunătăți relația cu cetățenii și de a face instituțiile publice mai accesibile persoanelor cu dizabilități. Ne-am luat toate măsurile ca, pe perioada în care se desfășoară aceste lucrări de maximă necesitate, instituțiile să lucreze și să nu existe sincope.”

Simona Bucura-Oprescu, prin adoptarea acestor proiecte, face un pas semnificativ în direcția modernizării și eficientizării serviciilor publice oferite de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, asigurând totodată un mediu de lucru adecvat pentru angajați și condiții mai bune pentru beneficiarii serviciilor.

This post was last modified on iun. 4, 2024, 12:22 AM 00:22

Disqus Comments Loading...